e-Commerce

e-Commerce

TRIMM maakt bedrijven online zichtbaar en vindbaar en neemt hierbij alle zorgen en werkzaamheden uit handen. Wij ontwikkelen e-Commerce strategieën en ontwerpen en bouwen webshops en websites. Daarnaast hebben we online marketing specialisten in huis en produceren we video’s met vakmanschap en gedrevenheid.

Met meer dan 25 jaar internationale ervaring zijn we ware specialisten geworden in het opzetten van een technisch goede webshop. Bij TRIMM werken we graag met betrouwbare e-Commerce platformen zoals  SEOshop en Magento. Het voordeel van dergelijke partners is dat deze partijen continu aan de doorontwikkeling van hun platform werken en wij bewezen functionaliteiten tot onze beschikking krijgen. Zo streven we altijd naar het beste resultaat. Zo lang er verbetering mogelijk is, hebben wij wat toe te voegen aan jouw organisatie. Met onze jarenlange ervaring in het opstellen en in praktijk brengen van e-Commerce strategieën, zijn de digital craftsmen van TRIMM jouw ideale partner!  

Hoe wij onze klanten helpen bij het verbeteren van hun e-Commerce

Begin 2018 startte Grolsch met de nieuwe campagne: Proef Karakter. Hierin laat Grolsch zich zien als meest eigenzinnige, karaktervolle bier van Nederland. Om de Proef Karakter campagne en de nieuwe campagnes van het gehele Grolsch portfolio online te kunnen ondersteunen, kiest Grolsch voor digitaal vakmanschap van TRIMM. Naast Grolsch implementeerden we andere e-Commerce oplossingen voor onze klanten zoals Nexperia, MCG (Mitsubishi Chemical Group) en One for All maar natuurlijk zouden we graag meer tevreden klanten aan deze lijst toevoegen.

Hoe kunnen we jou helpen met e-Commerce?

Heb jij een e-commerce uitdaging? Ben je niet tevreden met de huidige staat van uw online winkel, of ben je klaar om deze naar een hoger niveau te tillen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

Alle velden met een * zijn verplicht.

Working area TRIMM