Blogs

TRIMM aanwezig op Testbash Belfast

7 juni 2017 | Wendy Duurland
Op 18 mei 2017 was Jesper, een van onze testers, namens TRIMM aanwezig op Testbash in Belfast. Testbash is een conferentie die wordt georganiseerd door een community van testers en is voornamelijk gericht op kennisdeling
Lees meer

Twee AVA Awards voor documentaire Solar Team Eindhoven

29 mei 2017 | Wendy Duurland
TRIMM heeft met de documentaire ‘World Solar Challenge: Reinventing the future’ twee AVA Digital Awards gewonnen! We sleepten een platinum award in de categorie ‘Cinematography’ en een gouden award in de categorie ‘Documentary’ in de wacht. Iets om trots op te zijn!
Lees meer

TRIMM ondersteunt de UT Entrepreneurial Challenge

28 mei 2017 | Bart-Jan Herweijer
TRIMM is sponsor van de UT Entrepreneurial Challenge. Studenten kunnen tijdens deze challenge een business case indienen en de winnaars verdienen een geldbedrag dat in hun business gestoken kan worden.
Lees meer

DX Day Amsterdam 2017

16 mei 2017 | Peter Vos
Donderdag 11 mei 2017: DX Day Amsterdam. Een evenement voor IT-specialisten, online marketeers en developers om inspiratie op te doen rondom Magnolia CMS. De dag werd georganiseerd door TRIMM in samenwerking met Magnolia, Info.nl, Commercetools en Tricode.
Lees meer

Uniek Magnolia Event: DX Day Amsterdam

3 mei 2017 | Wendy Duurland
Op donderdag 11 mei organiseert TRIMM een Magnolia event: DX Day Amsterdam. DX Day Amsterdam is een inspiratie- en netwerkevenement voor IT, marketing en e-commerce experts. We laten zien hoe we met Magnolia CMS invulling geven aan innovatieve digitale ervaringen.
Lees meer

TRIMM is trotse sponsor van de Enschede Marathon

21 april 2017 | Wendy Duurland
Ook dit jaar is TRIMM weer trotse sponsor van de oudste marathon van Nederland: de Enschede Marathon! Komende zondag is deze marathon alweer toe aan zijn 49e editie. Met meer dan 10.000 deelnemers, 80.000 toeschouwers en een zeer snel damesveld belooft het weer een groot spektakel te worden.
Lees meer

Interview Marc Woesthuis op Cstories: "Complexiteit versimpelen"

20 april 2017 | Wendy Duurland
Een webplatform starten of de bedrijfsvoering digitaliseren. Als de gebruiker eenvoud ervaart, kan het proces erachter buitengewoon complex zijn. Gaat de business ook nog eens over technische producten met een internationaal handelsnetwerk? Het verbinden van kennis van de bedrijfsvoering met digitaal vakmanschap leidt tot succes.
Lees meer

TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

7 april 2017 | Wendy Duurland
TRIMM heeft een eerste plek behaald in de Emerce100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. TRIMM ontving 5 sterren en behoort hiermee tot de beste full-service internetbureaus van Nederland.
Lees meer

Persbericht: TRIMM start Performance Cloud

30 maart 2017 | Wendy Duurland
Enschede, 30 maart 2017 – Internetbureau TRIMM is een nieuwe dienst gestart: TRIMM Performance Cloud. Door het aanbieden van de Performance Cloud ontzorgt het Enschedese bedrijf haar klanten op alle facetten van Cloud Performance Hosting.
Lees meer

TRIMM is Sharpspring Certified Gold Partner

18 januari 2017 | Wendy Duurland
TRIMM mag zich sinds vorige week officieel Sharpspring Certified Gold Partner noemen. Sharpspring is één van onze marketing automation systemen die we inzetten om onze klanten te helpen bij het genereren van leads en converteren van deze leads naar sales. Sharpspring is een effectieve tool die ervoor zorgt dat marketing en sales professionals efficiënt kunnen samenwerken in één dashboard.
Lees meer

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.