Stories

TRIMM en Grolsch winnen Dutch Interactive Award

3 november 2020 | Beau Meere
TRIMM en Grolsch hebben een Dutch Interactive Award (DIA) gewonnen in de categorie Digital Transformation met het Grolsch Horeca Portal.
Lees meer

"Mijn begeleider is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

23 september 2020 | Beau Meere
Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer

Meten is weten: Twente loopt voorop in de ontwikkeling van meetsystemen voor hardlopers

11 september 2020 | Wendy Duurland
Aanstaande zondag gaan Xsens, TRIMM, Roessingh Research and Development en SensoRun tijdens de Singelloop Enschede voor het eerst een nieuwe app demonstreren met een feedback systeem voor hardlopers. Het doel van de app is zowel om blessures te voorkomen en om prestaties te verbeteren middels real time feedback.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

13 augustus 2020 | Beau Meere
Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

Twee DIA-nominaties voor TRIMM

17 juni 2020 | Beau Meere
Met de case voor DSM hoopt TRIMM in de categorie ‘B2B Commerce’ de hoofdprijs in de wacht te slepen. Daarnaast hopen ze ook in de prijzen te vallen met de case voor Grolsch die genomineerd is in de categorie ‘Digitale transformatie’.
Lees meer

“De flexibiliteit die TRIMM biedt zorgt ervoor dat ik het werk goed kan combineren met mijn studie."

4 mei 2020 | Beau Meere
Anne Kusters bemant de servicedesk van TRIMM. In dit interview vertelt zij hoe ze bij TRIMM terecht is gekomen en waarom dit de ideale bijbaan is voor naast haar studie.
Lees meer

TRIMM wederom in top 3 beste digitale bureaus van Nederland

7 april 2020 | Beau Meere
TRIMM behoort voor de vierde keer op rij tot de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce100 te vinden. In deze lijst worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld.
Lees meer

Het maximale uit digitalisering halen

7 april 2020 | Emerce c-stories
TRIMM is een fullservice internetagency dat moeiteloos creativiteit, technologie en marketing combineert. Met als doel om het hun klanten makkelijker te maken hun producten te verkopen in de digitale wereld. TRIMM helpt de business van de klant wezenlijk te veranderen.
Lees meer

Google Ads effectief inzetten voor B2B - hoe doe je dat?

14 januari 2020 | Cynthia Kuipers
Google Search, Google Shopping en Google Display Ads… Ze zijn niet te missen in de toolstack van een digital marketeer. Ook komend jaar blijft Google Ads onmisbaar in het marketinglandschap. Waar in de B2C-industrie veelvuldig gebruik wordt gemaakt van Google Ads, zien we dat er in B2B nog volop kansen zijn.
Lees meer

Digitale transformatie: in 2020 kan je er niet meer omheen

23 december 2019 | Michiel Verheij
Tijdens de jaarlijkse evaluatie met onze klanten zien we een opvallende trend: digitale transformatie. Een belangrijk gespreksonderwerp, wat in 2020 naar onze verwachting nog belangrijker gaat worden. Waarom en benieuwd hoe je bedrijf digitaal kan transformeren? Lees er alles over in onze blog.
Lees meer