Crafts

Portals

Of je nu een portal wilt hebben voor je eigen organisatie, voor je klanten of voor je partners, TRIMM kan het voor je faciliteren. Met jarenlange ervaring voor verschillende grote B2B klanten kunnen wij ook jouw online business naar een hoger niveau tillen. Lees meer.. 

Concept & Design

Niets is zomaar mooi. Een goede vormgeving zorgt voor een mooie beleving, en dat vinden we belangrijk. Als wij iets maken, dan leggen we ook uit waarom het mooi is en welke snaren het raakt bij de gebruiker: jouw klant. Lees meer.. 

 

Sites

In de huidige digital age moet je online business staan als een huis. TRIMM is met haar digital craftsmen ontzettend goed in bouwen. Hierin combineren we technische expertise, kennis van online marketing en design en bouwen we een site die precies bij jouw organisatie past. Lees meer..

Strategie

Wij willen dat jij kunt blijven innoveren. Hier willen we aan bijdragen door de productie, marketing en sales zoveel mogelijk voor je te automatiseren. Dat is volgens TRIMM de strategie om jouw B2B organisatie tot een ware digital enterprise te maken. Lees meer.. 

Hosting, Service & Support

Digitale projecten vergen beheer om goed te kunnen blijven functioneren. Dit schuiven we niet op jou af. TRIMM blijft verantwoordelijkheid dragen voor de prestaties van haar producten. We hosten, monitoren en doen onderhoud op gebied van content en applicatiebeheer. Lees meer..

e-Commerce

TRIMM maakt bedrijven online zichtbaar en vindbaar en neemt hierbij alle zorgen en werkzaamheden uit handen. Wij ontwikkelen e-Commerce strategieën en ontwerpen en bouwen webshops en websites. Daarnaast hebben we gecertificeerde online marketeers in huis in Google Analytics en Google Adwords. Lees meer.. 

Content creation

Verschillende projecten en klanten vragen om verschillende manieren van aanspreken en een verhaal vertellen. Gelukkig heeft TRIMM een team van storytelling experts die op de juiste manier jouw doelgroep weten aan te spreken. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat de teksten bijdragen aan de vindbaarheid in zoekmachines. Lees meer..

Marketing automation

Wanneer het mogelijk is om in één platform kwalitatieve leads te genereren en deze vervolgens te voorzien van relevante en gepersonaliseerde content, zal dit niet alleen sales resultaten verhogen, het zal ook bijdragen aan de marketing intelligence. Hierdoor wordt jouw volgende campagne alleen maar beter en effectiever. Lees meer.. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.