Crafts

Goede vormgeving zorgt voor een mooie beleving, en dat vinden we belangrijk. Als wij iets maken, dan leggen we ook uit waarom het mooi is en welke snaren het raakt bij de gebruiker: jouw klant. 

Of je nu een portal wil voor je organisatie, voor klanten of voor partners: wij helpen je er graag bij. Met jarenlange ervaring voor verschillende grote B2B klanten kunnen wij je online business naar een hoger niveau tillen. 

Bij de bouw van een nieuwe website combineren we technische expertise, kennis van online marketing en design. We dragen er zorg voor dat deze perfect aansluit binnen je digitale strategie.

Digitale projecten vergen beheer om goed te kunnen blijven functioneren. We hosten, monitoren en doen technisch onderhoud. Alles om je digitale platform in topconditie te houden.

Het bouwen van goede, betrouwbare maar vooral innovatieve webshops is een van onze specialiteiten. We dragen er zorg voor dat de online zichtbaarheid groot is - en blijft.

TRIMM heeft een team van ervaren storytelling experts die op de juiste manier jouw doelgroep weet aan te spreken. Dit uiteraard met goede, relevante content, gecommuniceerd op het juiste moment.

Richting en focus zijn essentieel bij het ontwikkelen van een digitale strategie. Hiermee bereik je de juiste doelgroep en genereer je de juiste leads.

Wij willen dat jij blijft innoveren. Hier dragen we aan bij door marketing en sales zo goed mogelijk te automatiseren. Dit is onze strategie om jouw B2B organisatie tot een ware digital enterprise te maken.