Crafts

Goede vormgeving zorgt voor een mooie beleving, en dat vinden we belangrijk. Als wij iets maken, dan leggen we ook uit waarom het mooi is en welke snaren het raakt bij de gebruiker: jouw klant. 

Of je nu een portal wil voor je organisatie, voor klanten of voor partners: wij helpen je er graag bij. Met jarenlange ervaring voor verschillende grote B2B klanten kunnen wij je online business naar een hoger niveau tillen. 

TRIMM combineert design, digital marketing en technische expertise om een website te bouwen die precies bij jouw doelstellingen past. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van platformen voor internationale organisaties met een complexe uitdaging.

Digital gaat om meer dan technologie volgens ons. Ons motto: Balans hebben tussen strategie, organisatie, processen & technologie. TRIMM helpt je bij het versnellen, versterken en vergroten van je digitaliseringsimpact.

Digitale projecten vergen beheer om goed te kunnen blijven functioneren. We hosten, monitoren en doen technisch onderhoud. Alles om je digitale platform in topconditie te houden.

Het bouwen van goede, betrouwbare maar vooral innovatieve webshops is een van onze specialiteiten. We dragen er zorg voor dat de online zichtbaarheid groot is - en blijft.

TRIMM heeft een team van ervaren storytelling experts die op de juiste manier jouw doelgroep weet aan te spreken. Dit uiteraard met goede, relevante content, gecommuniceerd op het juiste moment.

Richting en focus zijn essentieel bij het ontwikkelen van een digitale strategie. Hiermee bereik je de juiste doelgroep en genereer je de juiste leads.