About us

Over TRIMM

TRIMM staat al twee decennia garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. We werken met meer dan 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

Beste full-service internetbureau

+ 25 years B2B experience
> 110 Digital craftsmen

TRIMM werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers, waaronder NexperiaDamcoUniversiteit TwenteKPNPhilipsOne For All, Pentair, TenCate, Victron Energy en Grolsch. 

We zijn gevestigd op bedrijvencampus CeeCee. CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor hoogwaardige en kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur.

Onze craftsmen gebruiken de beste gereedschappen die zij nodig hebben. We hebben daarom met een aantal best in class partijen een samenwerking om tot de beste B2B oplossingen te komen voor onze klanten.

2 Dutch Interactive Awards
3 AVA Awards
2 Marcom Awards
1 DCA Award

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.