About

Over TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap).

> 25 years Digital experience
> 110 Digital craftsmen

TRIMM een van de beste internetbureaus van Nederland

Volgens de Emerce100

Onze klanten

TRIMM werkt voor én samen met nationale en internationale opdrachtgevers. Waaronder NexperiaDamcoUniversiteit TwenteKPNPhilips LightingOne For AllLibertyGlobalVictron Energyiemand.nl en Grolsch.

Onze partners

Onze digitale craftsmen gebruiken de beste gereedschappen die zij nodig hebben. We hebben daarom met een aantal best in class partijen een samenwerking om tot de beste digitale oplossingen te komen voor onze klanten.

Onderdeel van TRIMM

TRIMM staat al 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. We werken met meer dan 100 specialisten die zich gepassioneerd over de volle breedte inzetten, in Enschede, Utrecht en Amsterdam. Een digitale partner voor bedrijven in binnen- en buitenland. 

LEES MEER

Hosting, platformbeheer, security, en performance. Met al 20 jaar ervaring hebben we belangrijke partnerschappen met Akamai, Microsoft Azure, Google Cloud, Amazon web Services en Jelastic. Hierdoor hebben we een breed aanbod aan services om online business doelen te behalen.

LEES MEER

Een creatief full-service design agency in Amsterdam. Skybox gebruikt commerciële strategie als basis voor een creatief en onconventioneel design. Hiermee zet Skybox commerciele doelen in het juiste perspectief voor hun klanten.

LEES MEER

GriDD is een full-service Customer Experience design company met kantoren in Utrecht en Enschede. Sinds 2008 helpen we klanten om excellente customer experiences te bieden. Een partner in advies en ontwerp voor een customer dedicated organisatie.

LEES MEER
4 MarCom Awards
3 AVA Awards
3 Dutch Interactive Awards
1 DCA Award

ISO27001 gecertificeerd sinds 2021

Goede cyber security protocollen geven ons het houvast om op hoog professioneel niveau te kunnen werken, intern en met onze klanten. In oktober 2021 is TRIMM met vlag en wimpel geslaagd voor het ISO-27001 certificaat, dé wereldwijd geaccepteerde standaard voor informatiebeveiliging. Ons certificaat is op te vragen via certificatechecker.dnv.com, of mail voor ons Statement of Applicability naar privacy@trimm.nl.