Online Event Platform

Ontdek de mogelijkheden van online evenementen

Creëer je eigen online trade-show experience, 24/7 toegankelijk op elk apparaat, overal waar internet is. Het platform is zo schaalbaar dat het in principe voor elk formaat online evenement ingezet kan worden. Beurzen, congressen, productlanceringen en persevenementen worden snel en efficiënt via laptop, mobiel en desktop bij je klanten gebracht. Geen downloads of apps, wél alle mogelijkheden die digital biedt.

De zes voordelen van een Online Event

Groter bereik

Met je eigen online evenement geef je je bezoekers meer flexibiliteit om aanwezig te zijn. Maak gebruik van mogelijkheden zoals chat, voice en data insights om nog beter ‘live’ in te spelen op de wensen van je bezoekers.

Meer interactie

Je beurs of keynote krijgt veel meer interactie met bezoekers als deze online beschikbaar is. Mensen kunnen bijvoorbeeld via posts en chats participeren tijdens een sessie of zelfs direct 1-op-1 verbinden met sprekers voor, tijdens of na het evenement.

Optimale kennisdeling

Kennisdeling is een heikel punt in veel organisaties. Beperkende factoren voor organisaties zijn vaak tijd, actuele kennis en beschikbaarheid van mensen. Evenementen met een specifiek thema zijn een compacte en overzichtelijke bron van kennis. Door dit online beschikbaar te maken, breng je de efficiëntie van kennisdeling naar het volgende niveau.

Beperkt reizen

Gemiddeld zijn bezoekers 1 tot 3 dagen per evenement kwijt aan reizen. Onderzoek wijst uit dat een manager ongeveer 4 tot 6 evenementen (congressen, lezingen, trade shows en trainingen) per jaar bezoekt. Bespaar je klanten een paar uur per maand door je volgende evenement online aan te bieden.

Minder afhankelijk

Een online evenement geeft jou volledige controle over content, uitingen, look & feel, marketing en data. Richt het evenement precies in zoals jij het wilt, zodat het volledig aansluit bij de wensen van je doelgroep. You’re in control!

Duurzaam en kostenbesparend

Het spreekt bijna voor zich; de kosten voor je eigen online trade show zijn vele malen lager dan een traditionele beurs of evenement. Minder kosten voor standbouw, logistiek en reizen zijn slechts enkele kostenposten die lager uit zullen vallen. Daarnaast maakt de veel kleinere ‘carbon footprint’ een online event ongelofelijk duurzaam.

Vorig jaar hebben wij ons eerste online live congress gelanceerd. Een groot succes dat wij de komende periode opnieuw gaan inzetten in verschillende regio's. De combinatie van digital met live content heeft indruk gemaakt op onze bezoekers. Voor ons heeft het veel nieuwe waardevolle connecties en nuttige inzichten gebracht!

Han Nabben, DSM Advanced Materials

Wat kan je verwachten?

Als marketeer en eventmanager kan je ons platform inzetten om een integrale beleving voor je bezoeker te realiseren. Van branding tot registratie, van marketing tot content creatie.

One-Stop-Shop marketing

Een totaal marketing platform wat ervoor zorgt dat je de juiste aantallen en nog belangrijker; de juiste bezoekersprofielen enthousiasmeert om deel te nemen.

Uniforme beleving

Door samen te werken met alle betrokken partijen (intern en extern) zorgen wij ervoor dat je bezoekers een uniforme beleving hebben van het evenement. Van registratie pagina tot aankleding van de venues vanaf waar gestreamd wordt.

Robuust streaming platform

Via onze robuuste infrastructuur kan je snel en zonder vertraging live en opgenomen content streamen naar duizenden bezoekers tegelijkertijd. Schaalbaarheid is belangrijk en daarmee houden we de kosten in de hand.

Klanten waar we al een online event voor hebben gehost

Showcase

Voor DSM organiseerden we het Advanced Materials Forum. Een online congres dat we helemaal van eigen styling en identiteit hebben voorzien. We lieten deelnemers zich aanmelden, nodigden deelnemers uit en verzorgden de hele flow van eerste interesse tot het sturen van de toegangscode. Je leest er alles over in onze case.

Lanceer je eigen online event

Ervaar de voordelen van ons online event platform voor je volgende evenement. Wij kijken er naar uit om samen de mogelijkheden voor jouw beurs, evenement, klantendag of productlancering te onderzoeken. Zie hoe een digitale aanpak de evenement-wereld voor jou en je klanten zal veranderen.

Neem vandaag nog contact op met ons team!