Thetford

Online productlancering voor Thetford - van bezoekersregistratie tot instructies voor de sprekers

Thetford is wereldwijd de marktleider in mobiele sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletadditieven. Ze zijn actief in veel Europese landen, maar ook in de VS, Canada, China en Australië. Het assortiment van Thetford omvat producten en accessoires voor caravans en campers, tenten en boten. 

Thetford heeft een revolutionair slim sanitair systeem ontwikkeld: iNDUS. Het biedt camper gebruikers meer gemak, hygiëne en vrijheid. iNDUS gebruikers kunnen nu tot 7 dagen off-grid kamperen. TRIMM hielp Thetford bij het opzetten van een digitale persconferentie voor iNDUS.

Specificaties

  • Digitale oplossing: iNDUS Digital Press Event
  • Technologieën: TRIMM Online Event Platform, Eventbrite, LiveChat
  • Opdrachtgever: Thetford

De uitdaging

Thetford benaderde TRIMM met de uitdaging om de productlancering van hun nieuwe product, iNDUS, om te zetten in een digitale persconferentie voor de Europese landen. Voor Thetford was het erg belangrijk om hun innovatie op een succesvol evenement te lanceren, om ervoor te zorgen dat de aandacht van de markt werd getrokken.

De oplossing

In dit geval omvatte de organisatie van het evenement het opzetten van de volledige productlancering. Hiermee hebben we een complete oplossing geleverd voor alle aspecten van het evenement, van locatie en apparatuur set-up tot het live streaming platform, de opnames, instructies voor de sprekers, repetities, promotiecampagnes en bezoekersregistratie. Ook was het cruciaal om ervoor te zorgen dat de aanwezigen konden communiceren met de spreker. Daarom werd er een live chat geïntegreerd op het platform en werden de sprekers getraind door TRIMM om de chatfunctionaliteit goed te kunnen gebruiken.

 

TRIMM bleek al snel de ideale partner. Goed bereikbaar, energiek, betrouwbaar in het nakomen van afspraken en ze hebben de juiste expertise in huis. En daarnaast een fijn team om mee samen te werken!

Norbert van Noesel, Marketingmanager bij Thetford

Het resultaat

Het evenement was zeer geslaagd!

  • Het aantal aanwezigen tijdens dit evenement was hoger dan bij eerdere offline productlanceringen.
  • Ondanks het grote aantal sprekers en de vele onderwerpen liep het evenement op rolletjes. 

Meer weten?

Meer weten over het project of over het TRIMM Online Event Platform? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Alle velden met een * zijn verplicht.