Rosen

rosen rebranded website designed and developed by trimm shown on an ipad

Nieuwe corporate website voor de marktleider op het gebied van olie- en gasleiding inspecties

ROSEN startte in 2013 een rebrandingstraject. TRIMM werd betrokken om te helpen bij de rebranding van de website, video’s en de nieuwsbrief template.

Doelstellingen

ROSEN vroeg TRIMM om een website te ontwerpen en te bouwen waarin de propositie, huisstijl, producten en diensten duidelijk naar voren komen.

De markten waarin ROSEN zich begeeft, met name de olie- en gasindustrie, kennen ROSEN als een technologisch top-bedrijf dat voor hun markt een zeer geavanceerde oplossing biedt. Dat ROSEN zich in ontzettend veel markten begeeft en voor iedere markt zo’n technologisch hoogstandje te bieden heeft, weten ze vaak niet. Dat is jammer, daarom wil ROSEN zich breder positioneren; de nieuwe website helpt bij het informeren over alle producten en diensten in de verschillende branches.

Het internationale technologie bedrijf wil de verschillende doelgroepen informeren en hieruit leads genereren.

I would like to emphasize the short time frame in which the development of the website was done. Another big advantage was that all the elements of the Magnolia website could be styled very easy into the ROSEN corporate identity and design.

Patrik Rosen
rosen rebranding product scout

Resultaat

TRIMM heeft een responsive website ontworpen en gebouwd in Magnolia.
ROSEN bedient met verschillende producten en diensten zeer diverse markten. Om dit uitgebreide en complexe portfolio inzichtelijk te maken voor de sitebezoeker, stelde ROSEN een solution scout voor. Deze hebben we vervolgens in nauwe samenwerking met ROSEN ontwikkeld. Of de bezoeker op zoek is naar een specifiek product, een specifieke oplossing, een bepaalde technologie in een bepaalde markt: met enkele klikken wordt de juiste oplossing aangeboden. Voor ROSEN is dit een belangrijke verbetering. Eigenlijk hebben we overzichtelijk gemaakt wat helemaal niet overzichtelijk is!

Uiteraard kan de website eenvoudig beheerd worden waardoor ROSEN de informatie altijd wereldwijd up to date kan aanbieden.

Overbodig te vermelden dat de goede vindbaarheid van de producten heeft bijgedragen aan een serieuze SEO verbetering.

TRIMM is trots ROSEN te kunnen ondersteunen bij het vooroplopen in de markt.

Meer weten?

Meer weten over rebranding? Neem dan contact met ons op!

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.