Rosen

Nieuwe corporate website voor de marktleider op het gebied van olie- en gasleiding inspecties

ROSEN startte in 2013 een rebrandingstraject. TRIMM werd betrokken om te helpen bij de rebranding van de website, video’s en de nieuwsbrief template.

Een website waar ROSEN duidelijk wordt weergegeven

ROSEN vroeg TRIMM om een website te ontwerpen en te bouwen waarin de propositie, huisstijl, producten en diensten duidelijk naar voren komen.

De markten waarin ROSEN zich begeeft, met name de olie- en gasindustrie, kennen ROSEN als een technologisch top-bedrijf dat voor hun markt een zeer geavanceerde oplossing biedt. Dat ROSEN zich in ontzettend veel markten begeeft en voor iedere markt zo’n technologisch hoogstandje te bieden heeft, weten ze vaak niet. Dat is jammer, daarom wil ROSEN zich breder positioneren; de nieuwe website helpt bij het informeren over alle producten en diensten in de verschillende branches.

Het internationale technologie bedrijf wil de verschillende doelgroepen informeren en hieruit leads genereren.

Ik wil graag benadrukken dat de ontwikkeling van de website in een kort tijdsbestek is volbracht. Een ander groot voordeel was dat de huisstijl en het ontwerp van ROSEN heel eenvoudig doorgevoerd konden worden op de website door de elementen in Magnolia.

Patrik Rosen

Een overzichtelijke responsive website

TRIMM heeft een responsive website ontworpen en gebouwd in Magnolia. ROSEN bedient met verschillende producten en diensten zeer diverse markten. Om dit uitgebreide en complexe portfolio inzichtelijk te maken voor de sitebezoeker, stelde ROSEN een solution scout voor. Deze hebben we vervolgens in nauwe samenwerking met ROSEN ontwikkeld. Of de bezoeker op zoek is naar een specifiek product, een specifieke oplossing, een bepaalde technologie in een bepaalde markt: met enkele klikken wordt de juiste oplossing aangeboden. Voor ROSEN is dit een belangrijke verbetering. Eigenlijk hebben we overzichtelijk gemaakt wat helemaal niet overzichtelijk is!

Uiteraard kan de website eenvoudig beheerd worden waardoor ROSEN de informatie altijd wereldwijd up-to-date kan aanbieden. Daarnaast draagt de vindbaarheid van de producten bij aan de SEO verbetering. Kortom, TRIMM is trots om ROSEN te ondersteunen bij het vooroplopen in de markt.

rosen rebranding product scout

Meer weten over rebranding?

Wil je meer informatie ontvangen over de rebranding voor ROSEN? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Alle velden met een * zijn verplicht.