Umbraco

Umbraco

Umbraco is een Open-Source Content Management Systeem (CMS) met een uitgebreide feature set om wereldwijd content te kunnen publiceren. Umbraco wordt wereldwijd door bijna een half miljoen websites gebruikt als CMS.

TRIMM Umbraco partner

TRIMM is geregistreerd Umbraco partner. Wij zijn op de hoogte van de laatste Umbraco updates en ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij zeer bedreven in het hosten en ontwikkelen van websites. Het webplatform van Philips Hue is hier een goed voorbeeld van, wij hebben dit ontwikkeld in samenwerking met Umbraco. Een zeer geslaagd project!

Gebruiksvriendelijk CMS

Voor content editors is Umbraco een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Het CMS biedt de mogelijkheid om alles naar wens in te richten en andere systemen binnen de organisatie te koppelen aan elkaar. Umbraco is eenvoudig in te richten, snel in gebruik en heeft veel opties op grafisch gebied.

Umbraco als CMS is erg schaalbaar en daardoor geschikt voor een kleinere website die enkele beheerders heeft en een grotere website met meerdere beheerders.  Umbraco is een goede uitkomst voor verschillende doeleinden.

registered-partner-logo-umbraco

Umbraco Community, extra plug-ins

Het platform heeft verschillende mogelijkheden. Het beheren van een media library, agenda, blogitems, (contact)formulieren (etc.) zijn handige functionaliteiten. Daarnaast is het systeem ook zeer geschikt om portals mee te bouwen, met daarbij ook de mogelijkheid om complexe samenwerkingen met andere systemen te hebben. Daarnaast zijn er verschillende plug-ins toe te voegen via Umbraco, daarvoor kan gebruik gemaakt worden van de Umbraco Community. Deze community bevat meer dan 300 plug-ins voor Umbraco.

Ook aan de slag met Umbraco?

Heb je vragen over Umbraco of ben je benieuwd of en hoe je Umbraco zou kunnen inzetten voor jouw organisatie? Vul ons contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Alle velden met een * zijn verplicht.