Acquia

Acquia

Acquia is een cloud platform op basis van Drupal CMS en is de afgelopen jaren snel opgeklommen tot één van de wereldwijd leidende Content Management Systemen volgens Gartner’s Magic Quadrant for Web Content Management.

Web content management van Acquia 

Acquia is ingesprongen op de vraag naar web content management as-a-service. Dus in plaats van het afnemen van een jaarlijkse licentie en het laten bouwen van een webplatform on-premise biedt Acquia een abonnementsvorm en een platform waarop websites gebouwd kunnen worden.Dit kan volledig volgens de wensen van de klant gebouwd worden. Het platform biedt met name de omgeving en de tools om dit makkelijk te maken.

Flexibel platform

Het platform is zeer flexibel en schaalbaar en is geschikt voor zowel relatief kleine websites als grote corporate websites. Door de snelle schaalbaarheid is het ook zeer geschikt voor websites die regelmatig te maken hebben met een hoge piekbelasting. Voor deze piekbelastingen kan het platform gemakkelijk tijdelijk opgeschaald worden zodat (tijdelijk) hoge bezoekersaantallen makkelijk opgevangen kunnen worden zonder dat de site traag of onbereikbaar wordt.

Goede user experience

Acquia heeft daarnaast een aantal producten ontwikkeld die zich richten op het creëren van een goede user experience. Deze producten richten zich op personalisatie, het serveren van de juiste content tijdens de buyer journey en integratie met andere systemen zoals marketing automation en CRM.

TRIMM is certified Acquia partner

TRIMM is één van de eerste Acquia partners in Nederland en heeft dan ook alle kennis en kunde in huis om een optimale implementie van het platform mogelijk te maken. Meer weten over TRIMM? Download dan onze factsheet. 

Aan de slag met Acquia!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Weten waarom Acquia een goede keus is voor het realiseren van jouw digital experience? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier!

Alle velden met een * zijn verplicht.