Sitecore

Sitecore

Sitecore is al jarenlang één van de meest toonaangevende content management systemen. Het scoort dan ook steevast als één van de beste beoordeelde systemen in Gartner’s Magic Quadrant, een jaarlijkse vergelijking van de beste CMS’en ter wereld. Met name de schaalbaarheid, enterprise mogelijkheden en de user experience mogelijkheden scoren hoog. Multi-site, multi-brand, multi-language; typisch zaken die in Sitecore eenvoudig zijn te realiseren. Verschillende doelgroepen kunnen op basis van personalisatie en klikgedrag informatie op maat aangeboden krijgen.

Integraties en flexibiliteit van Sitecore

Ook integraties met andere systemen in het digitale landschap zijn uitstekend te realiseren met Sitecore. Of het nu gaat om Digital Asset Management (DAM), product information management (PIM), klantgegevens (CRM) of leadgeneratie, een naadloze multi-channel user experience wordt gefaciliteerd.

Met de prachtige internationale klantenkring waar we voor mogen werken hebben we ruime ervaring opgebouwd in het inrichten van zeer flexibele en schaalbare Sitecore platformen.  We slaan daarbij vaak de brug tussen IT processen en business doelstellingen.

Zo is het bijvoorbeeld met geautomatiseerde ontwikkelstraten mogelijk dat meerdere teams gelijktijdig werken aan verschillende sites van een bedrijf. Onze applicatie- en systeembeheerders werken samen met de verschillende development teams, IT operations en online marketeers om het platform flexibel en betrouwbaar in te kunnen zetten.

De uiteindelijke doelen op het gebied van marketing en sales staan altijd voorop, TRIMM zet daar dan ook de mogelijkheden op het gebied van de Experience Manager op in. Onze specialisten creëren een optimale user experience, waarmee informatie optimaal aan bezoekers wordt gepresenteerd, waardoor er meetbaar meer sales opportunity’s worden gecreëerd.

TRIMM is certified Sitecore partner

TRIMM is certified Sitecore partner. Met onze jarenlange ervaring zowel op het gebied van Sitecore en als full-service internet agency weten we Sitecore zo in te zetten dat de doelstellingen van onze klanten worden bereikt. Ons partnership en certificering gaat verder dan het technisch implementeren van het systeem, ook op het gebied van Web Experience Management zijn onze mensen gecertificeerd.

Als digital craftsmen denken we graag na over de oplossingen die de meeste waarde leveren, zowel op UX gebied als op technisch gebied. We zijn er dan ook trots op dat we Sitecore weten te benutten op alle facetten. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt ons uniek in het toepassen van Sitecore Experience Platform oplossingen. Meer weten over TRIMM? Download dan onze factsheet!

Aan de slag met Sitecore!

Meer weten over Sitecore en wat wij kunnen bieden? Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen. 

Alle velden met een * zijn verplicht.