Nexperia-Interactive-Datasheets

Nexperia Interactive Datasheets – Complexe berekeningen binnen milliseconden

In de wereld van elektronisch design zijn datasheets onmisbaar voor engineers. Datasheets voorzien hen van cruciale gegevens over het gedrag van producten onder verschillende omstandigheden. Het proces is tijdrovend en complex, waarbij engineers handmatige berekeningen uitvoeren of een simulator opzetten met behulp van modellen van de fabrikant. Dit resulteert in wekenlange handmatige berekeningen door engineers om te bepalen of componenten geschikt zijn voor hun ontwerpen. De noodzaak voor een efficiëntere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossing was duidelijk.

Nexperia wil engineers een oplossing bieden waarmee ze hun complexe scenario's kunnen invoeren en binnen enkele seconden betrouwbare resultaten krijgen.

De uitdaging was om een tool te creëren die niet alleen parameters via multidimensionale formules visualiseerde, maar deze ook gebruiksvriendelijk maakte. We moesten de schaalbaarheid en herbruikbaarheid van de tool over een scala van halfgeleiderprojecten, elk met hun unieke complexiteiten, waarborgen

Bobby Schreurs, TRIMM

Streven naar een product dat altijd snel, beschikbaar en nauwkeurig is

Met een heldere visie voor innovatie hebben wij samen met Nexperia, als partners voor de lange termijn, de Interactive Datasheets ontwikkeld. Met Interactive Datasheets worden weken van handmatige berekeningen en complexe simulaties teruggebracht tot slechts enkele seconden. Engineers kunnen nu snel en eenvoudig de interactie tussen verschillende parameters visualiseren en real-time resultaten verkrijgen, waardoor het ontwerpproces aanzienlijk wordt versneld en de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

De interactive datasheets bieden een grafische gebruikerservaring voor de simulator, waarbij de geavanceerde elektrothermische modellen van Nexperia worden gebruikt om het werkpunt van een apparaat te berekenen. Hierdoor kunnen engineers onmiddellijk de interactie visualiseren tussen parameters zoals gatespanning, drainstroom, RDS (aan) en temperatuur. De gezamenlijke bijdrage aan het gedrag van het apparaat wordt dynamisch weergegeven in tabellen en grafieken.

 

De key to success was de nauwe samenwerking

Door nauw samen te werken, hebben we dit product tot een succes gemaakt. Dit vormde een cruciaal onderdeel van onze reis. Samen met de teams overwonnen we obstakels en brachten we hun visie tot leven.

 

"We werken in een zeer complexe industrie en vanuit een persoonlijk perspectief biedt TRIMM iets heel belangrijks voor mij en dat is eenvoud. De eenvoud stelt ons in staat om op elkaar te vertrouwen in bepaalde fasen van het project waar dingen complex en moeilijk waren. TRIMM heeft een niveau van ondersteuning geboden dat ik niet had verwacht.

Stein Nesbakk, Nexperia

De impact van de Interactieve Datasheets van Nexperia is enorm

Met inmiddels 160 datasheets beschikbaar, omvattende Nexperia's nieuwste Automotive en Industrial Power MOSFET's, ervaren engineers substantiële voordelen. Engineers melden aanzienlijke tijdbesparingen, betere samenwerkingen en een gestroomlijnd ontwerpproces.

Nexperia is blij met de ontvangst en verwacht 2.0 verbeteringen voor Interactive Datasheets, die een verrijkte gebruikerservaring beloven. Het product trekt de aandacht van de internationale vakpers, met talloze artikelen waarin de innovatieve functies worden geprezen. 

De resultaten zijn indrukwekkend. Ingenieurs besparen tijd, werken efficiënter samen, en het algehele ontwerpproces is gestroomlijnder geworden. En nu kijken we ernaar uit om de Interactive Datasheets over ons gehele productportfolio te implementeren.

Stein Nesbakk, Nexperia

Neem vandaag nog de stap naar innovatie

Ben je klaar voor een efficiëntere, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossing?

Je kunt contact opnemen met Marc Woesthuis via onderstaand formulier, of via het volgende nummer +31 (0)53 4800 480

Alle velden met een * zijn verplicht.

contactImage