Marc Woesthuis genomineerd voor Twentse Zakenman 2015

Marc Woesthuis

Marc Woesthuis genomineerd voor Twentse Zakenman 2015


Marc Woesthuis, directeur en eigenaar van TRIMM, is genomineerd voor de titel Twentse Zakenman 2015. De verkiezing wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Op vrijdag 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Marc vormt samen met Kathy van Eijkelenburg, Rogier Florijn en Jorens Thomassen de directie van TRIMM. Sinds twaalf jaar staat hij aan het roer van TRIMM. Als persoon is hij genomineerd, maar hij ziet het ook als een nominatie voor TRIMM: “Het is een bevestiging van de mooie dingen die we met TRIMM doen. We werken aan grote projecten voor internationale klanten en hebben oog voor talentontwikkeling. We maken bewust de keuze om in Twente te groeien vanwege het enorme potentieel aan talent in deze regio, wij bieden ze een plek om zich te ontwikkelen. Ik draag de regio Twente oprecht een warm hart toe.”

Eigenschappen als enorme energie, altijd voor het hoogste willen gaan en overal mogelijkheden zien, zet Marc niet alleen bij TRIMM, maar ook bij nevenactiviteiten in.

“Als ondernemer heb je de verantwoordelijkheid dat het goed gaat met je bedrijf, maar je kunt ook iets teruggeven aan de maatschappij. Dat doe ik onder andere voor Livio, de FBK Games, Stichting FRIS en de Singelloop Enschede. Dat levert bestuurlijke ervaring op en het vergroot het netwerk, maar dat is en zal nooit het primaire doel zijn.”

Op 20 november wordt de Twentse Zakenman 2015 bekend gemaakt. Meer informatie via http://www.twentsezakenverkiezing.nl/.

Gepubliceerd op: 10 september 2015
Auteur: Geen