Kathy stopt bij TRIMM, Jorens en Rogier treden toe

header trimm impression of working environment designing with tablet

Kathy stopt bij TRIMM, Jorens en Rogier treden toe

TRIMM gaat vanaf januari verder in een andere samenstelling. Kathy van Eijkelenburg zal dan TRIMM gaan verlaten. De afgelopen 13 jaar stond ze samen met Marc Woesthuis aan het roer van TRIMM.

Na vele jaren met veel plezier bij TRIMM gewerkt te hebben heeft Kathy, geheel naar eigen wens, besloten TRIMM te verlaten. Ze was binnen het bedrijf met name gericht op de interne organisatie. Op de achtergrond is de afgelopen maanden in alle rust het vertrek van Kathy voorbereid en het werk overgedragen aan diverse collega’s.

In een persoonlijk bericht aan de medewerkers van TRIMM vertelt zij: “TRIMM heeft zich de afgelopen jaren mooi ontwikkeld in een richting waar ik heilig in geloof. De teams binnen TRIMM zijn meer en meer zelfsturend. Daarbij merkte ik dat ik zoekende was naar mijn toegevoegde waarde. Zoals velen van jullie weten ben ik geen ‘bestuurder op afstand’. Ik combineer het liefst denken, doen en het inzetten van mijn oplossingsvermogen. Daarbij steek ik graag, in samenwerking met anderen, mijn handen uit de mouwen. En dat is bij zelfsturende teams in ontwikkeling nou net niet de bedoeling.”

Jorens Thomassen en Rogier Florijn zijn begin dit jaar toegetreden tot de directie van TRIMM. Toen is reeds gesproken om ook toe te treden als eigenaar van het inmiddels 22-jarige bedrijf. Met gepaste trots laat de directie weten dat dit per januari 2016 zijn beslag zal krijgen. Rogier zal zich, net als Marc, grotendeels richten op het verder ontginnen van de digitale kansen voor onze bestaande en nieuwe klanten in de B2B. Jorens zal de teams helpen om deze klanten goed te (blijven) bedienen binnen TRIMM. Daarnaast is de verdere ontwikkeling naar een Agile organisatie één van zijn aandachtsgebieden.

“Alle vier zien wij de toekomst van TRIMM rooskleurig tegemoet. Wij geloven in directie in combinatie met eigenaarschap. De bewegingen zoals beschreven in het bovenstaand bericht passen hierbij.” aldus de nu nog vierkoppige directie van TriMM.

Persoonlijke toelichting Kathy:

Ik laat TRIMM in vertrouwen achter in de zorgzame handen van Rogier, Jorens en Marc en al die andere TRIMMers. Jorens en Rogier waren al directeur sinds begin dit jaar en zullen per 1 januari ook eigenaar worden van TRIMM. Marc gaat dus vol energie door met hen. Ik heb veel vertrouwen in dit drietal.
 
En wat ga ik dan doen?
Ik ben op de wereld om te helpen, om samen met anderen problemen op te lossen en organisaties en mensen te helpen verbeteren. Dat doe ik graag in het onderwijs. Maar ook in het MKB, als het gaat om duurzame verbetering, zoals een grotere klanttevredenheid en blijere medewerkers. Als interimmer ga ik organisaties helpen flinke stappen verder te komen en daarbij mijzelf keer op keer overbodig te maken. Daarnaast zal ik nog een aantal mensen persoonlijk coachen, omdat dat te leuk is om niet meer te doen. Ik ga nieuwe sprankelende momenten verzamelen voor mijn ‘museum van het leven’.
 
Alles wat ik doe doe ik in en vanuit het hier en nu. Ik ben trots op de naam van mijn nieuwe onderneming: Its always now. Geïnspireerd door Moloko’s The time is now:

Gepubliceerd op: 1 december 2015
Auteur: Geen