Composable Enterprise - TRIMM

Composable Enterprise

Zakelijke uitdagingen aanpakken en doelen bereiken, dat is volgens Marc Woesthuis, managing partner bij TRIMM, waar het om gaat. Hij benadrukt de composable onderneming als een cruciale stap in de digitale transformatie.

 

Dertig jaar digitale ervaring, 110 vakmensen: TRIMM heeft alles om de digitale wereld voor bedrijven mooier en simpeler te maken. Voor onlinecampagnes, voor internettoepassingen, voor digitale platforms.

TRIMM werkt steeds vaker langdurig samen met organisaties in hun groei naar een composable (samengestelde) enterprise. De organisatiestructuur, de processen en ondersteunende digitale tools zijn hierbij modulair samen te stellen, om de behoefte aan flexibiliteit en wendbaarheid in een zeer veranderlijke wereld in te vullen.

Woesthuis: “Ik gebruik vaak het voorbeeld van Lego-blokjes: zeer gestandaardiseerd en toch is oneindig veel maatwerk mogelijk.” Daarbij is technologie het sluitstuk, niet het uitgangspunt. De business heeft een wendbare, flexibele organisatie nodig. Dit vergt wendbare en digitale processen, die, samen met medewerkers, ondersteund worden door modulair op te bouwen digitale en IT-ondersteuning.

 

Lees het hier verder!