TRIMM in top 10 beste digitale bureaus Nederland

TRIMM in top 10 beste digitale bureaus Nederland

Voor de zesde keer op rij zijn we uitgeroepen tot een van de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 zijn we in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce100 te vinden. In deze lijst worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld. Dit jaar zijn we met maar liefst 5,5 sterren beoordeeld, waarmee we op een gedeelde 3e plek in de categorie ‘digital agency fullservice groot’ staan.

Super trots op deze erkenning. Het harde werk en de goede zorg voor de klanten door de TRIMM’er vertaalt zich al vele jaren in een top10 positie in de Emerce100 lijst. Een goede stimulans om door te gaan.

Marc Woesthuis, directeur TRIMM

Waar in het verleden zo’n honderd bedrijven werden onderzocht, zijn dit jaar maar liefst 950 dienstenleveranciers meegenomen in het imago-onderzoek van Emerce. Dat maakt dat we nog trotser zijn om nog steeds bovenaan de lijst te staan als een van de beste fullservice digital agencies van Nederland. Ook onze partners Magnolia (Contentmanagement systemen), Commercetools (eCommerce) en Akamai (IT beveiliging) voeren de lijst aan in hun specifieke categorie.

Onze +100 digitale specialisten zetten zich gepassioneerd in over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren voor onze klanten. Waardering halen we uit de samenwerking met onze klanten en de successen die we voor hen behalen. Toch zorgt de erkenning van awards altijd voor een feestmoment. Zie daarvoor onderstaande video.

Over de Emerce100

Emerce is hét leidende platform in Nederland voor online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, brengt Emerce ieder jaar de Emerce100 uit. Daarvoor onderzoeken zij, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, het imago van bureaus in Nederland.

Beslissers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar. De bureaus hebben geen enkele invloed op de uitkomst van de noteringen.

Gepubliceerd op: 6 april 2022