FBK Games

De digitale beleving van de FBK Games

Het doel van de FBK Games: het evenement nog aantrekkelijker maken voor een breder publiek. Morskieft Ontwerpers heeft in opdracht van FBK een compleet nieuwe visuele identiteit neergezet. TRIMM heeft een nieuwe website en app opgezet waarin de beleving centraal staat, met daarbij passende videocontent en een basis voor de digital marketingmodule. Alle ingrediënten voor de ultieme digitale beleving van de FBK Games!  

Specificaties

Klaar voor de toekomst

De nieuwe website van de FBK Games is gebouwd in Magnolia. Dit platform is uiterst geschikt voor de aansturing van de app, en toekomstbestendig door de modulaire opzet in componenten en Magnolia-apps. De gekozen architectuur zorgt ervoor dat de eventorganisatoren de content van de app kunnen beheren en aansturen vanuit Magnolia. Zo zijn er startlijsten van atleten die verrijkt kunnen worden met content, en is er de mogelijkheid om pushberichten naar de mensen in het publiek te beheren en agenderen. Ook is Magnolia erg gebruiksvriendelijk voor zowel developer als content editor. 

Als fanatiek hardloper loop ik wekelijks met veel plezier in het FBK-stadion, samen met een van de medewerkers van de FBK Games. Het is heerlijk om in een project als deze je passies te kunnen combineren!

Janinka Feenstra, product owner TRIMM

Digitale beleving door video

Video speelt in het nieuwe platform een belangrijke rol. Een grote videoheader op de website brengt je meteen naar de sfeer in het FBK stadion. Dit is een looping variant. Voor de online communicatie hebben we gebruik gemaakt van een promotie video, deze kun je hier onder bekijken. 

FBK Games app

De app verstrekt tijdens het evenement inzicht in het programma, de startende atleten en hun seizoenstijden, de uitslagen en de pushberichten vanuit de organisatie. Tevens is het laatste nieuws terug te vinden in de app. De FBK Games app is beschikbaar voor Android en Apple.

TRIMM heeft bewust een sponsorcontract voor meerdere jaren afgesloten met FBK Games, zodat doorontwikkeling van de app mogelijk is. Nieuwe features zoals ‘virtueel racen tegen topsporters' staan op de planning.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over deze case? Of hulp nodig bij het opzetten van de digitale beleving van je eigen merk of product? We horen graag van je. Vul onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Alle velden met een * zijn verplicht.