Activation & Marketing Automation

Website shown on phone

Marketing automation

Het promoten van je brand¸ het lanceren van een product, het verzekeren van een stabiele stroom bezoekers naar jouw online platform en hieruit het genereren van leads moet een belangrijk onderdeel van je online strategie zijn. TRIMM creëert digitale campagnes voor brand positionering en product lanceringen. Het begrijpen van de sector en jouw potentiële klanten is onze belangrijkste prioriteit. We moedigen je aan om alles wat je denkt te weten over jouw doelgroep te heroverwegen en om al je marketing activiteiten te integreren in één online platform. Waarom? Wanneer het mogelijk is om in één platform kwalitatieve leads te genereren en deze vervolgens te voorzien van relevante en gepersonaliseerde content, zal dit niet alleen sales resultaten verhogen, het zal ook bijdragen aan de marketing intelligence. Hierdoor wordt jouw volgende campagne alleen maar beter en effectiever.

Als Eloqua Gold Partner en Sharpspring Certified Gold Partner beschikken wij over 7 jaar ervaring op het gebied van lead nurturing en client engagement en een toegewijd team met gecertificeerde Eloqua professionals. Het werven van leads is één ding, het opwekken van hun interesse is een tweede. Met een multidisciplinair team van digital craftsmen zorgen wij voor een strategie die werkt, een aanpak die past en een design dat een lust is voor het oog.

Ook interessant zijn onze blogs over marketing automation. We hebben een drietal blogs geselecteerd om bekender te worden met marketing automation. Wat is marketing automation, de voordelen van marketing automation en marketing automation voor B2B 

Meer weten?

Meer weten over marketing automation? Neem dan contact op met Rogier Florijn of bel naar 053 – 4800 480. Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen!

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.