Enschede Marathon

the logo of enschede marathon designed by trimm

Onderscheidende website voor Enschede Marathon

Meer lopers naar Enschede krijgen. Én een frisser, moderner gezicht voor de oudste Marathon van Nederland. Dat was het doel en uitgangspunt bij de samenwerking met TRIMM. Middel: een vernieuwende website die volledig aansluit op de nieuwe campagnehuisstijl. De Enschede Marathon diende als wedstrijd goed te worden neergezet, meer bezoekers en deelnemers te trekken en meer algehele naambekendheid op te leveren.

Integratie huisstijlcampagne in de website

TRIMM heeft de prachtige campagne – een samenwerking tussen Enschede Marathon en Digidee – succesvol geïntegreerd in de website, die in december 2011 samen met de nieuwe campagne is gelanceerd. De uitingen – per afstand een bepaald ‘gezicht van Enschede’ – die voor de campagne zijn gebruikt, komen terug op de website. Met de vormgever van TRIMM is gekeken hoe het beeldmateriaal kon worden omgezet naar een vorm die voor internet geschikt is. Vervolgens is dit in een ontwikkeltraject vertaald naar de nieuwe website.

enschede marathon website on ipad

Doelgroepgericht

Inhoudelijk heeft TRIMM een site neergezet met genoeg informatie voor alle drie de doelgroepen: lopers, sponsoren en publiek. Met inhoud zoals je van een professionele marathonsite mag verwachten. Aan de basis staat een uitgebreid interaction design. We hebben hier met elkaar veel aandacht aan besteed door onszelf onder meer de volgende vragen te stellen: ‘Welke informatie moet er precies op komen, hoe kunnen we dit logisch indelen en hoe kunnen bezoekers gemakkelijk hun weg op de site vinden?’.

Blikvanger

Resultaat? Een gloednieuwe website met een unieke stijl en krachtige uitstraling. Duidelijk onderscheidend voor deze specifieke tak van sport. We hopen de marathon letterlijk bij de mensen in de woonkamer te krijgen. We zijn blij met het resultaat en de samenwerking. We hopen deze nog lange tijd voort te zetten!

Meer weten?

Meer weten over dit project of over wat TRIMM allemaal nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.