Stories

Persbericht: TRIMM start Performance Cloud

30 maart 2017 | Wendy Duurland
Enschede, 30 maart 2017 – Internetbureau TRIMM is een nieuwe dienst gestart: TRIMM Performance Cloud. Door het aanbieden van de Performance Cloud ontzorgt het Enschedese bedrijf haar klanten op alle facetten van Cloud Performance Hosting.
Lees meer

Webdesign trends voor 2017: Semi-flat zorgt voor speelser beeld

16 januari 2017
Wat kunnen we op het gebied van webdesign verwachten dit jaar? Sebastiaan Dorgelo en Maarten Mulder, beiden senior vormgever bij TRIMM, geven in deze blog hun ideeën en voorspellingen voor 2017. Zo zien we bijvoorbeeld de overgang van flat design naar semi-flat design opkomen en zien we dat er steeds meer focus komt te liggen op user-experience.
Lees meer

"Als product owner werk ik actief samen met onze klanten zodat er daadwerkelijk wordt geleverd wat de klant verwacht"

19 december 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens willen weten hoe het is om te werken bij TRIMM? Onze product owner Ralf neemt je een dagje mee op pad en laat je ziet wat een baan als product owner bij TRIMM zoal inhoudt!
Lees meer

Digital business development op de Chinese markt

1 december 2016 | Jorens Thomassen
De Chinese censuur heeft grote invloed op het bereik van jouw digitale kanalen in China. Het is belangrijk om hier goed in op in te spelen door gebruik te maken van Chinese platformen zoals Youku en WeChat en door gebruik te maken van een CDN. Meer weten? Lees deze blog!
Lees meer

"PIT is onze manier om bij te dragen aan talentontwikkeling in de regio Twente"

27 oktober 2016 | Wendy Duurland
Binnenkort bestaat PIT, het talentontwikkelingsprogramma van TRIMM 10 jaar. Op 25 november zal de verjaardag van PIT gevierd gaan worden met een grote reünie waarvoor alle TRIMMers, PITters en oud-PITters zijn uitgenodigd. In aanloop naar de verjaardag van PIT spraken we met Joeri, coördinator van PIT.
Lees meer

B2B-marketing automation: een praktijkgerichte aanpak

6 oktober 2016
De theoretische kennis achter marketing automation is bij menigeen al wel bekend. Toch blijkt in de praktijk dat de theorie vaak anders werkt. In deze blog schrijft Judith Damveld hoe je met marketing automation aan de gang kunt gaan.
Lees meer

"De technische uitdagingen bij TRIMM zijn heel groot, in Oost-Nederland krijg je het niet veel beter in dat opzicht!"

22 september 2016 | Wendy Duurland
Jaap Scholten is front-end developer bij TRIMM. In dit interview vertelt hij onder andere over zijn baan, het werken in een SCRUM-team en voetbal. Lees snel verder!
Lees meer

Singelloop Enschede: 2016

5 september 2016
Zondag 11 september 2016 wordt de jaarlijkse Singelloop Enschede weer gehouden. TRIMM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de website. Daarnaast worden allerlei middelen ingezet om het evenement te promoten.
Lees meer

5 minuten met: Marc Woesthuis, DGA van TRIMM

31 augustus 2016
In 5 minuten werd Marc Woesthuis geinterviewd door MarketingTribune. Hij spreekt onder andere over B2B en de sfeer binnen TRIMM.
Lees meer

Van Nederland naar China in 2 minuten

13 juli 2016 | Iris Eijbrink
Een van de krachten van TRIMM is dat we toffe animaties kunnen creëren. Damco Retail Logistics wil hun proces graag visueel weergegeven hebben op zo’n manier dat het begrijpelijk is voor klanten. Thijs Spit is deze uitdaging aangegaan en heeft er een prachtige animatie video van gemaakt!
Lees meer