Stories

B2B-marketing automation: een praktijkgerichte aanpak

6 oktober 2016
De theoretische kennis achter marketing automation is bij menigeen al wel bekend. Toch blijkt in de praktijk dat de theorie vaak anders werkt. In deze blog schrijft Judith Damveld hoe je met marketing automation aan de gang kunt gaan.
Lees meer

"De technische uitdagingen bij TRIMM zijn heel groot, in Oost-Nederland krijg je het niet veel beter in dat opzicht!"

22 september 2016 | Wendy Duurland
Jaap Scholten is front-end developer bij TRIMM. In dit interview vertelt hij onder andere over zijn baan, het werken in een SCRUM-team en voetbal. Lees snel verder!
Lees meer

Singelloop Enschede: 2016

5 september 2016
Zondag 11 september 2016 wordt de jaarlijkse Singelloop Enschede weer gehouden. TRIMM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de website. Daarnaast worden allerlei middelen ingezet om het evenement te promoten.
Lees meer

5 minuten met: Marc Woesthuis, DGA van TRIMM

31 augustus 2016
In 5 minuten werd Marc Woesthuis geinterviewd door MarketingTribune. Hij spreekt onder andere over B2B en de sfeer binnen TRIMM.
Lees meer

Van Nederland naar China in 2 minuten

13 juli 2016 | Iris Eijbrink
Een van de krachten van TRIMM is dat we toffe animaties kunnen creëren. Damco Retail Logistics wil hun proces graag visueel weergegeven hebben op zo’n manier dat het begrijpelijk is voor klanten. Thijs Spit is deze uitdaging aangegaan en heeft er een prachtige animatie video van gemaakt!
Lees meer

Terugblik I AM MEDIA 2016

13 juli 2016
Het thema van I Am Media 2016 was ‘de 7 eigenschappen van creatieve denkers’. Ook dit jaar was er weer een mooie line-up:
Lees meer

Internet of Things: Inzicht en Invloed

5 juli 2016 | Wendy Duurland
Michiel Verheij is Product Owner bij TRIMM en vertelt in deze video over het Internet of Things. De kernwoorden in deze video zijn Inzicht en Invloed. Het hele Internet of Things fenomeen begint eigenlijk met het verkrijgen van inzicht. Deze nieuwe inzichten kunnen leiden tot het uitoefenen van invloed.
Lees meer

"Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen"

30 juni 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens afgevraagd hoe het is om te werken bij TRIMM? Andra is Servicedesk Medewerker bij de afdeling Service & Maintenance. In dit interview vertelt ze over haar baan!
Lees meer

TRIMM doet nieuwe kennis op bij de Magnolia Conferentie in Basel

27 juni 2016 | Wendy Duurland
Van 7 tot en met 9 juni 2016 vond in Basel de Magnolia Conferentie plaats. De Magnolia Conferentie is een drie daags evenement waarin Magnolia ontwikkelaars en digital business professionals bijeenkomen om nieuwe dingen te leren, kennis te delen en te netwerken. Vanuit TRIMM waren directeur Jorens Thomassen en ontwikkelaar Jordie Diepeveen aanwezig.
Lees meer

TRIMM Sponsor I AM MEDIA

13 juni 2016
Ook dit jaar is TRIMM sponsor van I Am Media. Het thema is dit jaar ’The Big 7’, de 7 eigenschappen van Creatieve denkers.
Lees meer