Stories

"Ik vind het heel gaaf om te zien dat TRIMM zich sterk maakt om vakmanschap te promoten"

26 oktober 2017 | Wendy Duurland
Jesper Jeeninga werkt als tester bij TRIMM. In dit interview voelden we hem aan de tand over de toegevoegde waarde van het vak testen, het bedrijf TRIMM en de vrijdagmiddagborrels. Lees snel verder!  
Lees meer

6 tips voor je online marketing campagne voor de feestdagen

23 oktober 2017 | Iris Eijbrink
TRIMM kijkt al weer uit naar het feestdagenseizoen: dé uitgelezen kans om jouw bedrijf extra in de spotlight te zetten! Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere bedrijven? Wij geven je graag zes tips voor een succesvolle online marketing campagne.
Lees meer

De release van Sitecore 9: Sitecore positioneert zichzelf als een volledig geïntegreerd marketing platform

18 oktober 2017 | Jorens Thomassen
Gisteren is op de openingsdag van het Sitecore Symposium 2017 de nieuwste versie van Sitecore gelanceerd. De stap van Sitecore 8 naar Sitecore 9 impliceert dat het om grote vernieuwingen gaat, dus we waren heel benieuwd.
Lees meer

VE.Direct LoRaWAN module met Victron: IoT komt tot leven

17 oktober 2017 | Jitske Botma
Onlangs werd, dankzij samenwerking tussen TRIMM en Victron Energy, de VE.Direct LoRaWAN module gelanceerd. Door middel van deze module is het mogelijk om kleine installaties op afstand te monitoren. TRIMM heeft hierbij de niet alleen de software, maar ook de hardware ontwikkeld.
Lees meer

TRIMM’ers naar het Sitecore Symposium in Las Vegas

12 oktober 2017 | Wendy Duurland
Volgende week reizen TRIMM’ers Timo Janssen en Jorens Thomassen af naar Las Vegas om het Sitecore Symposium te bezoeken. In dit interview geven ze je een klein voorproefje.
Lees meer

TRIMM aanwezig op Akamai Edge in Las Vegas

9 oktober 2017 | Wendy Duurland
Van 9 tot 13 oktober vindt het Akamai Edge event plaats in Las Vegas. Onze consultant Hosting en Security Bas Greevink zal hierbij aanwezig zijn. In dit interview vertelt hij waarom Akamai Edge zo’n belangrijk event is voor TRIMM, en wat Akamai voor onze klanten kan betekenen.
Lees meer

TRIMM en Philips Lighting winnen een Europese Digital Communication Award!

3 oktober 2017 | Wendy Duurland
Vrijdagavond 29 september ontvingen we fantastisch nieuws vanuit Berlijn! TRIMM en Philips Lighting hebben met het Philips MyTechnology Portal een Digital Communication Award gewonnen in de categorie beste Content Platform.
Lees meer

"In het hele project moet van begin tot eind een verhaal zitten. Dan pas is het geslaagd."

29 september 2017 | Wendy Duurland
Nique Huiberts is graphic designer bij TRIMM. In deze video vertelt ze waar ze haar inspiratie uit haalt en wat je rol is als designer bij TRIMM. Daarnaast neemt ze je mee naar het technofeestje PUNT!, dat ze zelf organiseert.
Lees meer

TRIMM en Philips Lighting genomineerd voor een Europese Digital Communication Award

11 september 2017 | Wendy Duurland
TRIMM en Philips Lighting zijn met het Philips MyTechnology Portal genomineerd voor een Digital Communication Award (DCA). Deze nominatie werd binnengesleept in de categorie beste (Content) Platform. Andere genomineerden zijn adidas, Boehringen Ingelheim, Garmin Deutschland en TenneT TSO.
Lees meer

Live uitzending 20e editie Singelloop via Facebook

6 september 2017 | Wendy Duurland
Aanstaande zondag 10 september is het zover: de Singelloop Enschede viert haar 20 jarig jubileum. TRIMM zorgt er dit jaar voor dat een van de grootste hardloopevenementen van Oost-Nederland live te volgen is via de Facebookpagina van de Singelloop.
Lees meer