Stories

Bescherm je merk: investeren in een Web Application Firewall loont

15 januari 2018 | Malou Warmerdam
Langdurige DDoS-aanvallen zijn terug van weggeweest, het aantal nieuwe ransomware families neemt drastisch toe en de hoeveelheid soorten malware zit in de lift.
Lees meer

5 videotoepassingen voor B2B in 2018

8 januari 2018 | Wendy Duurland
Video is iets wat zeker in 2018 niet meer mag ontbreken in je marketingstrategie. Waar dit in B2C al geen discussiepunt meer is, zien we de opmars van video ook in B2B.
Lees meer

“Als ik naar TRIMM ga, ga ik naar mijn vrienden”

28 december 2017 | Wendy Duurland
Christian van den Berge is Digital Marketing Consultant bij TRIMM. In dit interview voelden we hem aan de tand over digital marketing, data en een hardloopwedstrijd van 62 kilometer!
Lees meer

"We blinken echt uit op het persoonlijke vlak"

24 november 2017 | Wendy Duurland
Het door TRIMM ontwikkelde schoonmaakplatform iemand.nl werd onlangs bekroond met een gouden MarCom award. Iets waar TRIMM erg trots op is. De mensen achter iemand.nl waren het daar natuurlijk helemaal mee eens! We vroegen Martijn, Coen en Marjolein van iemand.nl naar alle ins en outs van het platform.
Lees meer

Een contentstrategie in 10 stappen

15 november 2017 | Malou Warmerdam
Wat is een goede aanpak voor een gedegen contentstrategie en hoe kun je deze strategie voor je laten werken? Goed, zo eerlijk als ik ben zal ik hier direct een antwoord op geven: er is geen algemene ‘best practice’.
Lees meer

Online schoonmaakplatform iemand.nl en TRIMM winnen internationale MarCom Award

6 november 2017 | Wendy Duurland
TRIMM en iemand.nl hebben samen een internationale MarCom Gold award in de wacht gesleept. Deze award werd gewonnen met het online schoonmaakplatform iemand.nl in de categorie business-to-consumer website.
Lees meer

"Ik vind het heel gaaf om te zien dat TRIMM zich sterk maakt om vakmanschap te promoten"

26 oktober 2017 | Wendy Duurland
Jesper Jeeninga werkt als tester bij TRIMM. In dit interview voelden we hem aan de tand over de toegevoegde waarde van het vak testen, het bedrijf TRIMM en de vrijdagmiddagborrels. Lees snel verder!  
Lees meer

6 tips voor je online marketing campagne voor de feestdagen

23 oktober 2017 | Iris Eijbrink
TRIMM kijkt al weer uit naar het feestdagenseizoen: dé uitgelezen kans om jouw bedrijf extra in de spotlight te zetten! Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere bedrijven? Wij geven je graag zes tips voor een succesvolle online marketing campagne.
Lees meer

De release van Sitecore 9: Sitecore positioneert zichzelf als een volledig geïntegreerd marketing platform

18 oktober 2017 | Jorens Thomassen
Gisteren is op de openingsdag van het Sitecore Symposium 2017 de nieuwste versie van Sitecore gelanceerd. De stap van Sitecore 8 naar Sitecore 9 impliceert dat het om grote vernieuwingen gaat, dus we waren heel benieuwd.
Lees meer

VE.Direct LoRaWAN module met Victron: IoT komt tot leven

17 oktober 2017 | Jitske Botma
Onlangs werd, dankzij samenwerking tussen TRIMM en Victron Energy, de VE.Direct LoRaWAN module gelanceerd. Door middel van deze module is het mogelijk om kleine installaties op afstand te monitoren. TRIMM heeft hierbij de niet alleen de software, maar ook de hardware ontwikkeld.
Lees meer