Stories

Hybride evenementen de nieuwe business events!

Cynthia Kuipers
Je kan het niet gemist hebben… De wereld van de B2B- en B2C evenementenorganisatie staat sinds 2020 volledig op z’n kop. Dat online events niet meer weg te denken zijn staat vast. Nu we langzaam terugkeren naar een omgeving waarin het ook weer mogelijk is om fysieke evenementen te organiseren, volgt dan ook de vraag: Hoe gaan business events er vanaf nu uit zien? Ons antwoord hierop: als hybride events!
Lees meer

TRIMM host de eerste virtuele wereldbijeenkomst van ICOM Global Network

Na de onzekerheden van de afgelopen 16 maanden te hebben doorstaan, begint het wereldwijde netwerk van marketingcommunicatiebureaus ICOM vol vertrouwen aan een nieuwe wereld van eindeloze mogelijkheden, maar erkent het ook de onvoorspelbare resultaten met haar eerste virtuele World Meeting met als thema "Back to the Future". De bijeenkomst wordt vanuit Nederland georganiseerd en TRIMM is hierbij de host voor het tweedaagse festijn.
Lees meer

Hoe zorg ik dat mijn online/IT-landschap goed ingericht is om optimaal bij te dragen aan de bedrijfsstrategie?

Michiel Verheij
Digitale hulpmiddelen en platforms spelen vaak een belangrijke rol bij grote veranderingsprocessen binnen een organisatie. Het Pace-Layered model van Gartner geeft inzicht en zorgt ervoor dat er een gedeelde visie kan worden ontwikkeld tussen bijvoorbeeld de IT-, (digitale) marketing- en sales afdelingen.
Lees meer

“Voor mij is PiT uniek omdat je als student echt onderdeel bent van het bedrijf, je wordt meegenomen in de team planning en je mag overal deel van uitmaken”

Louise Rempkens
Jonge talenten krijgen bij TRIMM de mogelijkheid om een kijkje binnen de bedrijfswereld te nemen en door te groeien binnen hun eigen vakgebied. Het talentenontwikkelingsprogramma dat dit ondersteunt staat ook wel bekend als PiT. Om toekomstige PiTters een duidelijk beeld te geven wat het betekent om deel uit te maken van dit programma, spraken wij met voormalig PiTter en nu PiT coördinator Nienke Eiting.
Lees meer

“Bij TRIMM krijg je als werkstudent veel verantwoordelijkheid, en ook veel waardering voor wat je doet”

Vera van Duin
Bart Zomer werkt momenteel als werkstudent bij Performance Cloud. Deze organisatie is onderdeel van TRIMM en houdt zich bezig met hosting, platformbeheer, security, en performance. In dit interview vertelt Bart alles over zijn ervaringen hier.
Lees meer

TRIMM en Grolsch winnen Dutch Interactive Award

Beau Meere
TRIMM en Grolsch hebben een Dutch Interactive Award (DIA) gewonnen in de categorie Digital Transformation met het Grolsch Horeca Portal.
Lees meer

"Mijn begeleider is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

Beau Meere
Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer

Meten is weten: Twente loopt voorop in de ontwikkeling van meetsystemen voor hardlopers

Wendy Duurland
Aanstaande zondag gaan Xsens, TRIMM, Roessingh Research and Development en SensoRun tijdens de Singelloop Enschede voor het eerst een nieuwe app demonstreren met een feedback systeem voor hardlopers. Het doel van de app is zowel om blessures te voorkomen en om prestaties te verbeteren middels real time feedback.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

Beau Meere
Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

Twee DIA-nominaties voor TRIMM

Beau Meere
Met de case voor DSM hoopt TRIMM in de categorie ‘B2B Commerce’ de hoofdprijs in de wacht te slepen. Daarnaast hopen ze ook in de prijzen te vallen met de case voor Grolsch die genomineerd is in de categorie ‘Digitale transformatie’.
Lees meer