Stories

“Voor mij is PiT uniek omdat je als student echt onderdeel bent van het bedrijf, je wordt meegenomen in de team planning en je mag overal deel van uitmaken”

Louise Rempkens
Jonge talenten krijgen bij TRIMM de mogelijkheid om een kijkje binnen de bedrijfswereld te nemen en door te groeien binnen hun eigen vakgebied. Het talentenontwikkelingsprogramma dat dit ondersteunt staat ook wel bekend als PiT. Om toekomstige PiTters een duidelijk beeld te geven wat het betekent om deel uit te maken van dit programma, spraken wij met voormalig PiTter en nu PiT coördinator Nienke Eiting.
Lees meer

“Bij TRIMM krijg je als werkstudent veel verantwoordelijkheid, en ook veel waardering voor wat je doet”

Vera van Duin
Bart Zomer werkt momenteel als werkstudent bij Performance Cloud. Deze organisatie is onderdeel van TRIMM en houdt zich bezig met hosting, platformbeheer, security, en performance. In dit interview vertelt Bart alles over zijn ervaringen hier.
Lees meer

TRIMM en Grolsch winnen Dutch Interactive Award

Beau Meere
TRIMM en Grolsch hebben een Dutch Interactive Award (DIA) gewonnen in de categorie Digital Transformation met het Grolsch Horeca Portal.
Lees meer

"Mijn begeleider is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

Beau Meere
Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer

Meten is weten: Twente loopt voorop in de ontwikkeling van meetsystemen voor hardlopers

Wendy Duurland
Aanstaande zondag gaan Xsens, TRIMM, Roessingh Research and Development en SensoRun tijdens de Singelloop Enschede voor het eerst een nieuwe app demonstreren met een feedback systeem voor hardlopers. Het doel van de app is zowel om blessures te voorkomen en om prestaties te verbeteren middels real time feedback.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

Beau Meere
Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

Twee DIA-nominaties voor TRIMM

Beau Meere
Met de case voor DSM hoopt TRIMM in de categorie ‘B2B Commerce’ de hoofdprijs in de wacht te slepen. Daarnaast hopen ze ook in de prijzen te vallen met de case voor Grolsch die genomineerd is in de categorie ‘Digitale transformatie’.
Lees meer

“De flexibiliteit die TRIMM biedt zorgt ervoor dat ik het werk goed kan combineren met mijn studie."

Beau Meere
Anne Kusters bemant de servicedesk van TRIMM. In dit interview vertelt zij hoe ze bij TRIMM terecht is gekomen en waarom dit de ideale bijbaan is voor naast haar studie.
Lees meer

Het maximale uit digitalisering halen

Emerce c-stories
TRIMM is een fullservice internetagency dat moeiteloos creativiteit, technologie en marketing combineert. Met als doel om het hun klanten makkelijker te maken hun producten te verkopen in de digitale wereld. TRIMM helpt de business van de klant wezenlijk te veranderen.
Lees meer

TRIMM wederom in top 3 beste digitale bureaus van Nederland

Beau Meere
TRIMM behoort voor de vierde keer op rij tot de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce100 te vinden. In deze lijst worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld.
Lees meer