Stories

TRIMM schoolt marketingdocenten bij

7 april 2016
Om de studieroute Online Marketing meer te laten aansluiten op de praktijk scholen zes marketingbureaus de docenten van Saxion bij door middel van workshops.
Lees meer

Dubbele DIA-nominatie voor TRIMM

1 april 2016
Met de case voor Philips Lighting dingt TRIMM mee naar de hoofdprijs voor de Dutch Interactive Awards. De tweede nominatie is toegewezen aan de case voor Ziggo.
Lees meer

Internet of Things vraagt ook helderziendheid

10 maart 2016
Michiel Verheij opent donderdag 17 maart Industrial Ethernet. In zijn presentatie gaat Michiel in op de revolutie van het Industrial Internet of Things.
Lees meer

TRIMM @ FITC 2016

3 maart 2016
Wij waren er weer bij, FITC 2016: Future, Innovation, Technology en Creativity. Twee dagen inzichten op het gebied van design, technologie en 'gave dingen'.
Lees meer

De glazen bol van TRIMM: Internettrends voor het komende jaar

14 december 2015
Organisaties maken meer en meer vanuit strategische overwegingen een digitale transitie door. Marc Woesthuis voorziet een digitale transformatie en een digitale versnelling.
Lees meer

Kathy stopt bij TRIMM, Jorens en Rogier treden toe

1 december 2015
Kathy van Eijkelenburg zal in januari TRIMM gaan verlaten. De afgelopen 13 jaar stond ze samen met Marc Woesthuis aan het roer van TRIMM.
Lees meer

Solar Team Eindhoven eerste in Cruiser Class

26 oktober 2015
Dagelijks waren onze collega’s bij de kampioen Solar Team Eindhoven in de Cruiser Class om hen te helpen met het maken van digital content.
Lees meer

Podiumplek voor Solar Team Twente

23 oktober 2015
Solar Team Twente is als tweede gefinisht tijdens de World Solar Challenge in Australië. Het Enschedese team wist voor het eerst een tweede plaats te behalen.
Lees meer

Persbericht - Marc Woesthuis Twentse Zakenman 2015

20 oktober 2015
Marc Woesthuis is vrijdag 20 november verkozen tot Twentse Zakenman van 2015. De jury noemde Woesthuis een sprankelende ondernemer met een goed verhaal.
Lees meer

Wat te doen tegen spam in Google Analytics?

7 oktober 2015 | Wendy Duurland
Het komt voor dat statistieken in Google Analytics vervuild raken met verwijzingsverkeer: “bezoekers” die via een externe website op jouw website terecht komen.
Lees meer