Stories

Het gebruik van persona's bij de ontwikkeling van de LED Savings Calculator

17 mei 2016 | Wendy Duurland
TRIMM ontwikkelde in opdracht van Philips Lighting de LED Savings Calculator. Om deze applicatie goed te laten aansluiten bij de behoefte van alle doelgroepen werd er in het ontwikkelproces gebruik gemaakt van persona’s. In dit artikel lees je op welke manier deze persona’s succesvol zijn ingezet bij het ontwikkelen van de LED Savings Calculator.
Lees meer

"TRIMM is informeel professioneel"

12 mei 2016 | Wendy Duurland
Timo Janssen is software engineer bij de afdeling application maintenance. Hier houdt hij zich bezig met het beheer, de stabiliteit en het verbeteren van software. In dit interview vertelt hij hoe het is om te werken bij TRIMM.
Lees meer

Digitale transitie - RTL Z

19 april 2016
In vier maanden tijd hebben we met Philips Lighting een volledige transformatie gerealiseerd voor Philips Hue. Ralf vertelt in deze uitzending op RTL Z meer.
Lees meer

Trends in e-mail voor 2016

14 april 2016
Het afgelopen jaar is er op het gebied van e-mails weer veel veranderd. Een handige leidraad is Litmus’ ‘State of email report 2016’.
Lees meer

TRIMM schoolt marketingdocenten bij

7 april 2016
Om de studieroute Online Marketing meer te laten aansluiten op de praktijk scholen zes marketingbureaus de docenten van Saxion bij door middel van workshops.
Lees meer

Dubbele DIA-nominatie voor TRIMM

1 april 2016
Met de case voor Philips Lighting dingt TRIMM mee naar de hoofdprijs voor de Dutch Interactive Awards. De tweede nominatie is toegewezen aan de case voor Ziggo.
Lees meer

Internet of Things vraagt ook helderziendheid

10 maart 2016
Michiel Verheij opent donderdag 17 maart Industrial Ethernet. In zijn presentatie gaat Michiel in op de revolutie van het Industrial Internet of Things.
Lees meer

TRIMM @ FITC 2016

3 maart 2016
Wij waren er weer bij, FITC 2016: Future, Innovation, Technology en Creativity. Twee dagen inzichten op het gebied van design, technologie en 'gave dingen'.
Lees meer

De glazen bol van TRIMM: Internettrends voor het komende jaar

14 december 2015
Organisaties maken meer en meer vanuit strategische overwegingen een digitale transitie door. Marc Woesthuis voorziet een digitale transformatie en een digitale versnelling.
Lees meer

Kathy stopt bij TRIMM, Jorens en Rogier treden toe

1 december 2015
Kathy van Eijkelenburg zal in januari TRIMM gaan verlaten. De afgelopen 13 jaar stond ze samen met Marc Woesthuis aan het roer van TRIMM.
Lees meer