Stories

Live uitzending 20e editie Singelloop via Facebook

Wendy Duurland
Aanstaande zondag 10 september is het zover: de Singelloop Enschede viert haar 20 jarig jubileum. TRIMM zorgt er dit jaar voor dat een van de grootste hardloopevenementen van Oost-Nederland live te volgen is via de Facebookpagina van de Singelloop.
Lees meer

Een dag uit het leven van een UX designer

Malou Warmerdam
Niels Lieven is één van de UX designers binnen TRIMM. In deze blog laat Niels je zien hoe een dag als UX designer bij TRIMM er zoal uitziet.
Lees meer

“Ik vind het iedere keer een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen”

Malou Warmerdam
De meeste nieuwe TRIMM’ers zien hun nieuwe collega’s op een maandagochtend. Jeroen Wijnholds niet, hij ontmoette ruim 100 mensen tijdens het kerstdiner.
Lees meer

Tijd voor actie! Wat staat jouw organisatie te doen om te voldoen aan de AVG?

Wendy Duurland
In mei 2016 voerde de Europse Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming in (ook wel AVG of GDPR genoemd). Vanaf mei 2018 gaat deze wet gehandhaafd worden, dus het is tijd voor actie! Lees hier wat je moet doen om jouw organisatie AVG-klaar te maken.
Lees meer

Multisite met Magnolia bespaart je tijd

Content van meerdere websites op één plek beheren: het scheelt je als marketeer tijd en geeft je bovendien een duidelijk overzicht van je content. In Magnolia CMS is dit mogelijk. Jordie Diepeveen, ontwikkelaar bij TRIMM, vertelt hier meer over.
Lees meer

Van commercieel naar klantgericht denken met persona's

Een online campagne, website of portal die volledig aansluit bij de behoeftes van de eindgebruiker. Voor iedereen die werkt aan een project is dat het streven. Maar hoe pakken wij als TRIMM dat aan? Niels Lieven en Ellen Wielaard, beiden UX-designers, vertellen hoe ze aan de hand van persona’s een portal, website of campagne ontwerpen.
Lees meer

TRIMM aanwezig op Testbash Belfast

Wendy Duurland
Op 18 mei 2017 was Jesper, een van onze testers, namens TRIMM aanwezig op Testbash in Belfast. Testbash is een conferentie die wordt georganiseerd door een community van testers en is voornamelijk gericht op kennisdeling
Lees meer

Twee AVA Awards voor documentaire Solar Team Eindhoven

Wendy Duurland
TRIMM heeft met de documentaire ‘World Solar Challenge: Reinventing the future’ twee AVA Digital Awards gewonnen! We sleepten een platinum award in de categorie ‘Cinematography’ en een gouden award in de categorie ‘Documentary’ in de wacht. Iets om trots op te zijn!
Lees meer

TRIMM ondersteunt de UT Entrepreneurial Challenge

TRIMM is sponsor van de UT Entrepreneurial Challenge. Studenten kunnen tijdens deze challenge een business case indienen en de winnaars verdienen een geldbedrag dat in hun business gestoken kan worden.
Lees meer

DX Day Amsterdam 2017

Peter Vos
Donderdag 11 mei 2017: DX Day Amsterdam. Een evenement voor IT-specialisten, online marketeers en developers om inspiratie op te doen rondom Magnolia CMS. De dag werd georganiseerd door TRIMM in samenwerking met Magnolia, Info.nl, Commercetools en Tricode.
Lees meer