Stories

"Ik denk dat er binnen Twente geen uitdagendere plek voor programmeurs is dan bij TRIMM"

7 juni 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens willen weten hoe het is om te werken bij TRIMM? Onze developer Fleur werd een dag gevolgd door camera's en geeft je een kijkje in de keuken!
Lees meer

TRIMM partner Twente Branding

29 mei 2016
TRIMM is regiopartner van Twente Branding. TRIMM vindt het belangrijk dat de regio zich verbindt met andere plekken in deze wereld om zodoende met vereende krachten meer economie naar deze regio te halen.
Lees meer

Persbericht - TRIMM wint Dutch Interactive Award met Online Beheertool Zakelijk Hosted Bellen voor Ziggo

26 mei 2016 | Wendy Duurland
TRIMM heeft een zilveren Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B gewonnen. Het internetbureau uit Enschede kreeg de prijs voor de Online beheertool Hosted Bellen die het voor Ziggo ontwierp en bouwde.
Lees meer

Persbericht - Wereldwijd CDN dankzij samenwerking TRIMM en Akamai

25 mei 2016 | Wendy Duurland
Full service internetbureau TRIMM en CDN en cloudprovider Akamai bundelen hun krachten voor het realiseren van een wereldwijd CDN-netwerk. Onder meer het vasteland van China wordt zo ontsloten voor snelle en veilige content delivery.
Lees meer

TRIMM is trotse partner van de FBK Games

17 mei 2016 | Wendy Duurland
Ook dit jaar is TRIMM weer trotse partner van de FBK games. De FBK games is dé klassieker in de Nederlandse atletieksport en de enige internationale atletiekwedstrijd van Nederland. TRIMM maakte voor de FBK games een nieuwe app en een aantal prachtige promotiefilmpjes.
Lees meer

Het gebruik van persona's bij de ontwikkeling van de LED Savings Calculator

17 mei 2016 | Wendy Duurland
TRIMM ontwikkelde in opdracht van Philips Lighting de LED Savings Calculator. Om deze applicatie goed te laten aansluiten bij de behoefte van alle doelgroepen werd er in het ontwikkelproces gebruik gemaakt van persona’s. In dit artikel lees je op welke manier deze persona’s succesvol zijn ingezet bij het ontwikkelen van de LED Savings Calculator.
Lees meer

"TRIMM is informeel professioneel"

12 mei 2016 | Wendy Duurland
Timo Janssen is software engineer bij de afdeling application maintenance. Hier houdt hij zich bezig met het beheer, de stabiliteit en het verbeteren van software. In dit interview vertelt hij hoe het is om te werken bij TRIMM.
Lees meer

Digitale transitie - RTL Z

19 april 2016
In vier maanden tijd hebben we met Philips Lighting een volledige transformatie gerealiseerd voor Philips Hue. Ralf vertelt in deze uitzending op RTL Z meer.
Lees meer

Trends in e-mail voor 2016

14 april 2016
Het afgelopen jaar is er op het gebied van e-mails weer veel veranderd. Een handige leidraad is Litmus’ ‘State of email report 2016’.
Lees meer

"Wegens een tekort aan personeel werken wij hier met mensen"

13 april 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens afgevraagd hoe het is om te werken bij TRIMM? De komende tijd zal er een reeks interviews volgen waarin TRIMM'ers vertellen over hun ervaringen. Tom Morssink trapt af!
Lees meer