Stories

Terugblik I AM MEDIA 2016

13 juli 2016
Het thema van I Am Media 2016 was ‘de 7 eigenschappen van creatieve denkers’. Ook dit jaar was er weer een mooie line-up:
Lees meer

Internet of Things: Inzicht en Invloed

5 juli 2016 | Wendy Duurland
Michiel Verheij is Product Owner bij TRIMM en vertelt in deze video over het Internet of Things. De kernwoorden in deze video zijn Inzicht en Invloed. Het hele Internet of Things fenomeen begint eigenlijk met het verkrijgen van inzicht. Deze nieuwe inzichten kunnen leiden tot het uitoefenen van invloed.
Lees meer

"Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen"

30 juni 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens afgevraagd hoe het is om te werken bij TRIMM? Andra is Servicedesk Medewerker bij de afdeling Service & Maintenance. In dit interview vertelt ze over haar baan!
Lees meer

TRIMM doet nieuwe kennis op bij de Magnolia Conferentie in Basel

27 juni 2016 | Wendy Duurland
Van 7 tot en met 9 juni 2016 vond in Basel de Magnolia Conferentie plaats. De Magnolia Conferentie is een drie daags evenement waarin Magnolia ontwikkelaars en digital business professionals bijeenkomen om nieuwe dingen te leren, kennis te delen en te netwerken. Vanuit TRIMM waren directeur Jorens Thomassen en ontwikkelaar Jordie Diepeveen aanwezig.
Lees meer

TRIMM Sponsor I AM MEDIA

13 juni 2016
Ook dit jaar is TRIMM sponsor van I Am Media. Het thema is dit jaar ’The Big 7’, de 7 eigenschappen van Creatieve denkers.
Lees meer

"Ik denk dat er binnen Twente geen uitdagendere plek voor programmeurs is dan bij TRIMM"

7 juni 2016 | Wendy Duurland
Ooit al eens willen weten hoe het is om te werken bij TRIMM? Onze developer Fleur werd een dag gevolgd door camera's en geeft je een kijkje in de keuken!
Lees meer

TRIMM partner Twente Branding

29 mei 2016
TRIMM is regiopartner van Twente Branding. TRIMM vindt het belangrijk dat de regio zich verbindt met andere plekken in deze wereld om zodoende met vereende krachten meer economie naar deze regio te halen.
Lees meer

Persbericht - TRIMM wint Dutch Interactive Award met Online Beheertool Zakelijk Hosted Bellen voor Ziggo

26 mei 2016 | Wendy Duurland
TRIMM heeft een zilveren Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B gewonnen. Het internetbureau uit Enschede kreeg de prijs voor de Online beheertool Hosted Bellen die het voor Ziggo ontwierp en bouwde.
Lees meer

Persbericht - Wereldwijd CDN dankzij samenwerking TRIMM en Akamai

25 mei 2016 | Wendy Duurland
Full service internetbureau TRIMM en CDN en cloudprovider Akamai bundelen hun krachten voor het realiseren van een wereldwijd CDN-netwerk. Onder meer het vasteland van China wordt zo ontsloten voor snelle en veilige content delivery.
Lees meer

TRIMM is trotse partner van de FBK Games

17 mei 2016 | Wendy Duurland
Ook dit jaar is TRIMM weer trotse partner van de FBK games. De FBK games is dé klassieker in de Nederlandse atletieksport en de enige internationale atletiekwedstrijd van Nederland. TRIMM maakte voor de FBK games een nieuwe app en een aantal prachtige promotiefilmpjes.
Lees meer