Stories

TRIMM in top 10 beste digitale bureaus Nederland

6 april 2022 | Annabel Bik
Voor de zesde keer op rij zijn we uitgeroepen tot een van de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 zijn we in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce100 te vinden.
Lees meer

Ons talentenprogramma bestaat 15 jaar en dat vieren we groots!

17 maart 2022 | Annabel Bik
Bij TRIMM vinden we dat het bedrijfsleven een sterke verantwoordelijkheid heeft voor het opleiden van jong talent. Om studenten de best mogelijke leerwerkplek te kunnen bieden, heeft TRIMM in 2006 dochteronderneming 'PiT' (Professionals in Training) opgericht. Dit jaar bestaat PiT 15 jaar en dat vieren we groot met het event Project Moonshot!
Lees meer

Van bad-bots, naar managed bots: de opkomst van bot management

28 januari 2022 | Lale Karakoc
Bot management wordt voor marketeers en brandmanagers steeds belangrijker. Leer meer over de impact van bots op je organisatie en hoe je deze het beste kan managen.
Lees meer

Trends in B2B Digital in 2022

20 december 2021
In de dynamische wereld van digital business zijn de trends & ontwikkelingen soms nauwelijks bij te houden. Waar zijn mijn concurrenten mee bezig? Waar sta ik in de Digitale Transformatie van mijn organisatie? Waar moet ik nú mee bezig om koploper te blijven of worden binnen mijn markt?
Lees meer

Ransomware: wat is het en hoe kun je je ertegen beschermen?

20 december 2021 | Cynthia Kuipers
Met de bekendmaking van de Log4Shell kwetsbaarheid is het beveiligen van je organisatie tegen ransomware actueler dan ooit. Elk type organisatie – klein en groot - kan het slachtoffer worden van de gijzelsoftware. MediaMarkt, VDL en de gemeente Hof van Twente werden in 2021 al getroffen door een cyberaanval. De (financiële) schade kan hoog oplopen. Volledig voorkomen dat je ooit slachtoffer wordt van een ransomware aanval is niet mogelijk. Je er zo goed mogelijk tegen beschermen wel.
Lees meer

Terugblik 2021 bij TRIMM

20 december 2021 | Dorien Eising
Nu de laatste dagen van het jaar aanbreken, kijken we terug op een jaar vol uitdagingen, nieuwe kansen en mooie digitale oplossingen. Benieuwd naar wat dit jaar voor ons betekende? Onze Product Owner en Consultant Michiel vertelt je er alles over.
Lees meer

Activiteiten App-ontwikkelaar Sosialforce nu onderdeel van TRIMM!

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven, en worden steeds belangrijker bij de ervaring die iemand heeft bij een bedrijf. TRIMM ontwikkelt al ruime tijd web- en mobiele applicaties voor klanten, en vaak werd hierin samengewerkt met Sosialforce. Vanaf heden gaan alle activiteiten van Sosialforce verder onder de vlag van TRIMM, en oud en nieuw talent staan te trappelen om meer werk voor app development op te pakken! Lees verder om meer te weten te komen over app development bij TRIMM.
Lees meer

Hybride evenementen de nieuwe business events!

15 november 2021 | Cynthia Kuipers
Je kan het niet gemist hebben… De wereld van de B2B- en B2C evenementenorganisatie staat sinds 2020 volledig op z’n kop. Dat online events niet meer weg te denken zijn staat vast. Nu we langzaam terugkeren naar een omgeving waarin het ook weer mogelijk is om fysieke evenementen te organiseren, volgt dan ook de vraag: Hoe gaan business events er vanaf nu uit zien? Ons antwoord hierop: als hybride events!
Lees meer

TRIMM host de eerste virtuele wereldbijeenkomst van ICOM Global Network

22 juni 2021
Na de onzekerheden van de afgelopen 16 maanden te hebben doorstaan, begint het wereldwijde netwerk van marketingcommunicatiebureaus ICOM vol vertrouwen aan een nieuwe wereld van eindeloze mogelijkheden, maar erkent het ook de onvoorspelbare resultaten met haar eerste virtuele World Meeting met als thema "Back to the Future". De bijeenkomst wordt vanuit Nederland georganiseerd en TRIMM is hierbij de host voor het tweedaagse festijn.
Lees meer

Hoe zorg ik dat mijn online/IT-landschap goed ingericht is om optimaal bij te dragen aan de bedrijfsstrategie?

23 maart 2021 | Michiel Verheij
Digitale hulpmiddelen en platforms spelen vaak een belangrijke rol bij grote veranderingsprocessen binnen een organisatie. Het Pace-Layered model van Gartner geeft inzicht en zorgt ervoor dat er een gedeelde visie kan worden ontwikkeld tussen bijvoorbeeld de IT-, (digitale) marketing- en sales afdelingen.
Lees meer