Twee AVA Awards voor documentaire Solar Team Eindhoven

Gepubliceerd op: 29 mei 2017

Twee AVA Awards voor documentaire Solar Team Eindhoven

TRIMM heeft met de documentaire ‘World Solar Challenge: Reinventing the future’ twee AVA Digital Awards gewonnen! We sleepten een platinum award in de categorie ‘Cinematography’ en een gouden award in de categorie ‘Documentary’ in de wacht. Iets om trots op te zijn! 

De AVA Digital Awards is een internationale competitie die in het leven is geroepen om excellent werk van creatieve professionals op het gebied van concept, art-direction, design en mediaproductie te onderscheiden.

De Wold Solar Challenge wordt iedere twee jaar in Australië gereden. De deelnemende teams hebben zes dagen de tijd om van Darwin naar Adelaide te rijden met een auto die enkel gebruik mag maken van zonne-energie. Solar Team Eindhoven won met de Stella Lux de World Solar Challenge in de Cruiser Class. TRIMM volgde het team tijdens het gehele proces, vanaf de bouw van de auto tot aan de race in Australië, op de voet en maakte er een prachtige, awardwinnende documentaire van.

Benieuwd naar de documentaire? Meer weten over het inzetten van video in je marketingstrategie? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!