Persbericht: TRIMM start Performance Cloud

Gepubliceerd op: 30 maart 2017

TRIMM start Performance Cloud

Enschede, 30 maart 2017 – Internetbureau TRIMM is een nieuwe dienst gestart: TRIMM Performance Cloud. Door het aanbieden van de Performance Cloud ontzorgt het Enschedese bedrijf haar klanten op alle facetten van Cloud Performance Hosting. 

TRIMM ziet dat bedrijven regelmatig worstelen met de digitale performance van hun hosting activiteiten. Websites en platformen zijn niet snel genoeg in het buitenland en de beveiliging wordt een steeds grotere uitdaging. TRIMM speelt hierop in door bedrijven werk uit handen te nemen en wereldwijd snelle en veilige oplossingen te leveren.

Om op deze ontwikkeling in te spelen is TRIMM gaan samenwerken met partners Microsoft Azure, Akamai, Amazon Webservices en Jelastic. Allen leveren zij clouddiensten, waarmee de Performance Cloud engineers de allerbeste cloud oplossingen kunnen realiseren. Klanten worden hierdoor voorzien van schaalbare hosting oplossingen die overal ter wereld optimaal bereikbaar en beveiligd zijn.

Marc Woesthuis, directeur van TRIMM: “We hebben al 10 jaar ervaring in het leveren van specialistische clouddiensten aan onze klanten. Aangezien we willen groeien in deze dienstverlening, is het nu de tijd voor focus en specialisatie om onze klanten op hoog niveau te kunnen blijven bedienen.”

TRIMM is een full-service internetbureau met meer dan 100 medewerkers. Voor nationale en internationale opdrachtgevers zoals Philips Lighting, Pentair, O’Neill en Nexperia werkt het bedrijf aan snelle en veilige cloud oplossingen.

Wilt u vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden om uw website beter te beveiligen of performance verbeteringen te onderzoeken? Neem dan contact op met onze consultant hosting & security Bas Greevink of bezoek www.trimm.net