TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

emerce 100
Gepubliceerd op: 7 april 2017

TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

Enschede, 7 april 2017 – TRIMM heeft een eerste plek behaald in de Emerce100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. TRIMM ontving 5 sterren en behoort hiermee tot de beste full-service internetbureaus van Nederland.

Emerce is het leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen brengen zij ieder jaar de Emerce100 uit. Daarvoor onderzoeken zij in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction het imago van agencies in Nederland onder hun lezers en bezoekers van evenementen. Met vijf sterren kwam TRIMM, samen met drie andere bureaus, als beste uit de bus. 

Marc Woesthuis, directeur van TRIMM: “Dit is een hele mooie erkenning van vele jaren hard werken en het creëren van hele goede en mooie oplossingen voor onze klanten. Met ons vakmanschap blinken we uit in het verzinnen en creëren van een digitale oplossing voor complexe problemen. We zullen deze verkiezing inzetten om onze klanten het komende jaar nog beter te bedienen.”

Alle digital craftsmen van TRIMM bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze eerste plaats mede mogelijk gemaakt hebben. Dankzij vele goede samenwerkingen hebben we ook dit jaar weer prachtige digitale toepassingen kunnen realiseren en succesvol maken.

Digital is ons vak(manschap)!