TRIMM wederom in top 3 beste digitale bureaus van Nederland

Gepubliceerd op: 7 april 2020
Auteur: Beau Meere

TRIMM wederom in top 3 digitale bureaus van Nederland

Enschede, 7 april 2020 – TRIMM behoort voor de vierde keer op rij tot de beste digital agencies van Nederland. Sinds 2017 is het bedrijf in de onafhankelijk samengestelde en leidende lijst van Emerce 100 te vinden. In deze lijst worden de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk beoordeeld. TRIMM krijgt in 2020 maar liefst 5 sterren toebedeeld en staat daarmee op de tweede plek in de categorie ‘digital agency fullservice groot’.

Als agency proberen we altijd het maximale uit digitalisering te halen. We creëren daarmee impact en groei voor onze klanten door hun business te veranderen met verrassende digitale marketing én innoverende oplossingen. We zijn trots én dankbaar dat we door onze klanten voor de 4e keer op rij tot de absolute top van Nederland worden gerekend!

Rogier Florijn, directeur van TRIMM

Emerce is hét leidende platform in Nederland omtrent online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, brengt Emerce ieder jaar de Emerce 100 uit. Daarvoor onderzoeken zij, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, het imago van bureaus in Nederland.

Beslissers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar. De bureaus hebben geen enkele invloed op de uitkomst van de noteringen.

In 2017 werd TRIMM voor het eerst genoemd in de lijst van de Emerce 100. In 2020 staat het internetbureau opnieuw bovenaan in de lijst, en behoort daarmee tot de beste fullservice digital agencies van Nederland.

Kijk voor meer informatie over TRIMM en Emerce 100 op www.trimm.nl/emerce100, of bekijk de lijst van Emerce 100.