Online schoonmaakplatform iemand.nl en TRIMM winnen internationale MarCom Award

Schoonmaakplatform Iemand.nl

Online schoonmaakplatform iemand.nl en TRIMM winnen internationale MarCom Award

Dallas, 1 november 2017 -  TRIMM en iemand.nl hebben samen een internationale MarCom Gold award in de wacht gesleept. Deze award werd gewonnen met het online schoonmaakplatform iemand.nl in de categorie business-to-consumer website.

De MarCom Awards is een internationale creatieve competitie waarin bijzondere prestaties op het gebied van marketing en communicatie worden erkend. Aan de competitie, wereldwijd de grootste, doen jaarlijks zo’n 6000 deelnemers van over de hele wereld mee.

iemand.nl is een online schoonmaakplatform waar vraag en aanbod voor schoonmaak thuis aan elkaar worden gelinkt. Alles verloopt via het platform: van boekingen tot inschrijvingen en van betaling tot communicatie tussen klanten en professionals. Dankzij de interactieve website en app, lukt het iemand.nl om schoonmaakhulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. Hiermee voorziet iemand.nl in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. iemand.nl geeft honderden mensen werk en duizenden klanten extra vrije tijd voor zichzelf.  

“We zijn er in geslaagd om samen met TRIMM een platform neer te zetten waardoor klanten en professionals volledig ontzorgd worden. Dankzij uitgebreid gebruikersonderzoek bevat het platform een eenvoudig boekingsproces en een strak design. Deze award is een fantastische waardering voor ons harde werk!
– Martijn Uittenbogaard, Managing Director iemand.nl

Benieuwd naar het online schoonmaakplatform iemand.nl? Neem eens een kijkje op www.iemand.nl! Of lees meer informatie over wat TRIMM kan bieden bij het bouwen van een platform.

Gepubliceerd op: 6 november 2017