TRIMM is trotse sponsor van de FBK Games

TRIMM is trotse sponsor van de FBK Games

Dit jaar vindt op 9 juni alweer de 38e editie van de FBK Games plaats. Grote namen zoals Churandy Martina, Sifan Hassan, Lisanne de Witte en Dafne Schippers strijden dit jaar in Hengelo voor goud en wereldrecords.

TRIMM is weer trotse sponsor van de FBK Games. Dit fantastische evenement is over de hele wereld bekend. Afgelopen jaar is de FBK Games bij de eerste editie van de IAAF Heritage zelfs benoemd tot werelderfgoed van de internationale atletiekfederatie.

Digitale beleving van de FBK Games

In 2018 ontwikkelden we in samenwerking met Morskieft Ontwerpers de nieuwe website en app voor de FBK Games. Destijds is direct een sponsorcontract afgesloten voor meerdere jaren, zodat we dit internationale atletiekevenement kunnen helpen doorontwikkelen. Zo maken we binnenkort een gave nieuwe feature van de app bekend… Heb je de app nog niet gedownload? De FBK Games app is beschikbaar voor Apple en Android.

FBK Dubbele mijl

Voor de beginnende lopers wordt jaarlijks de FBK Dubbele Mijl georganiseerd. Ook een aantal sportieve TRIMM’ers zijn hierbij aanwezig en doen hun best een topprestatie neer te zetten. 

Copyright FBK Games

Meer informatie over de FBK-Games? Kijk dan op de door TRIMM ontwikkelde website of app.

Digitaal vakmanschap

TRIMM staat al 25 jaar garant voor vloeiende interactie voor én achter de schermen. Meer dan 100 specialisten zetten zich gepas­sioneerd over de volle breedte in om online campagnes, internet­toepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. Mooie, creatieve, goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: Digital is ons vak(manschap)!

Gepubliceerd op: 20 mei 2019