DX Day Amsterdam 2017

Gepubliceerd op: 16 mei 2017
Auteur: Peter Vos

DX Day Amsterdam 2017

Donderdag 11 mei 2017: DX Day Amsterdam. Een evenement voor IT-specialisten, online marketeers en developers om inspiratie op te doen rondom Magnolia CMS. De dag werd georganiseerd door TRIMM in samenwerking met Magnolia, Info.nl, Commercetools en Tricode.

De host van DX Day was Krijn Schuurman, expert op het gebied van innovatie en technologie. Krijn is een graag geziene gast op televisie en radio om de nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden te bespreken.

Rasmus Skjoldan (Magnolia) trapte de dag af met een presentatie over wat Magnolia allemaal voor klanten kan betekenen. Een interessante kijk in hoe Magnolia de klant een complete ervaring kan geven!

DX day jordie 2


Namens TRIMM presenteerden Joeri Constandse en Jordie Diepeveen de cases Nexperia, iemand.nl en Philips. Zij lieten met de Nexperia case zien dat je de klant een totaalpakket aan kunt bieden door het gebruik van meerdere systemen in combinatie met Magnolia. Denk hierbij aan Marketing Automation tools, ERP systemen, PIM / DAM systemen en search engines.

Roman Zenner (Commercetools) liet in zijn presentatie zien hoe je met Magnolia een vooraanstaand fietsenfabrikant tot een online retailer kan maken. De mensen van Info.nl en Tricode presenteerden hun cases Voetbal International en Allianz.

DX day terrace overview


De dag werd afgesloten met een netwerkborrel op het dakterras van het Volkshotel, met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Deze dag vol inspiratie en het maken van nieuwe contacten smaakt zeker naar meer. Op naar de volgende editie in 2018!

Meer weten over Magnolia CMS? Neem contact op met TRIMM!