Ons talentenprogramma bestaat 15 jaar en dat vieren we groots!

Ons talentenprogramma bestaat 15 jaar en dat vieren we groots!

Bij TRIMM vinden we dat het bedrijfsleven een sterke verantwoordelijkheid heeft voor het opleiden van jong talent. Om studenten de best mogelijke leerwerkplek te kunnen bieden, heeft TRIMM in 2006 dochteronderneming 'PiT' (Professionals in Training) opgericht. Dit jaar bestaat PiT 15 jaar en dat vieren we groot met het event Project Moonshot!

Ons talentenprogramma

Als student kom je bij TRIMM terecht in het talentenprogramma 'PiT'. Je wordt volwaardig lid van één van onze teams en werkt mee aan projecten voor grote (internationale) klanten. Wees nieuwsgierig, droom, durf en doe! Meer lezen over PiT? Klik hier.

Project Moonshot

Om het 15-jarig jubileum van PiT te vieren organiseren we Project Moonshot. Het doel is om betrokken te blijven bij onze oud talenten en te blijven inspireren. Het avondvullende programma wordt gehost door Kim Lammers. Moonshot Thinking stelt mensen, teams en bedrijven in staat om open-minded ‘grote’ uitdagende doelen te tackelen, wat begint met de juiste mind-set. Ongeacht waar je staat in je carrière zal je de zaal met een flinke energiebooster verlaten! Na afloop is er gelegenheid te netwerken met alle TRIMMers, (oud) PiTers en partners.

Door de lijntjes kort te houden proberen we de kennis in Twente te houden. Ben jij oud PiTer of partner van PiT? En heb jij geen uitnodiging gehad? Mail dan naar events@trimm.nl

Gepubliceerd op: 17 maart 2022