Activiteiten App-ontwikkelaar Sosialforce nu onderdeel van TRIMM!

Activiteiten App-ontwikkelaar Sosialforce nu onderdeel van TRIMM!

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven, en worden steeds belangrijker bij de ervaring die iemand heeft bij een bedrijf. TRIMM ontwikkelt al ruime tijd web- en mobiele applicaties voor klanten, en vaak werd hierin samengewerkt met Sosialforce. Vanaf heden gaan alle activiteiten van Sosialforce verder onder de vlag van TRIMM, en oud en nieuw talent staan te trappelen om meer werk voor app development op te pakken! Lees verder om meer te weten te komen over app development bij TRIMM.

Apps voor bedrijven en publiek domein

Door de overname van de activiteiten van Sosialforce worden ook opdrachtgevers in het publieke domein door TRIMM bediend. Door apps te ontwikkelen voor onder andere Fikks, en Wijkie wordt er een bijdrage geleverd om de maatschappij een stukje beter te maken. TRIMM maakte al App-oplossingen voor verschillende bedrijven samen met Sosialforce. Als TRIMM zijn wij hartstikke trots de samenwerking aan te gaan met zo’n mooi bedrijf.

Sosialforce werd in 2015 opgericht, en oud-TRIMM’ers Ronald ten Berge en Olaf de Rijter maken al jaren onderdeel uit van het team. Door de lange samenwerking, was de keuze voor beide partijen om samen onder één naam verder te gaan snel gemaakt.  

Samen met TRIMM zijn wij in staat om de klanten nog beter te ondersteunen bij het maken van impact op hun organisatie en de maatschappij

Ronald ten Berge, voorheen Sosialforce

Nieuw expertise en talent bij TRIMM

Met de toevoeging van de App-activiteiten bij TRIMM hebben wij een nieuwe schat aan kennis en expertise in huis. En doordat er al lange tijd werd samengewerkt met het team binnen Sosialforce verloopt de samenkomst van de activiteiten ook naadloos. Met dit nieuwe talent kan TRIMM nu ook App Development van A tot Z aanbieden.

De samenvoeging van de kracht van TRIMM en Sosialforce voelt heel natuurlijk. Vanaf heden kunnen we deze expertise direct aan onze klanten leveren.

Marc Woesthuis, TRIMM

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van App Development?