Data & Business Intelligence

Maximaliseer jouw gegevenspotentieel met business intelligence

In het dynamische landschap van het moderne bedrijfsleven is het benutten van de kracht van gegevens niet langer een keuze, maar een noodzaak. TRIMM is gespecialiseerd in het omzetten van ruwe gegevens in bruikbare inzichten door middel van strategische Business Intelligence (BI) oplossingen. Verken hoe onze uitgebreide aanpak jou door elke stap van het BI-traject leidt, zodat je organisatie gegevens kan gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen en blijvend succes te boeken. 

Het belang van business intelligence

De beslissingen van morgen nemen

Business Intelligence (BI) zet grote hoeveelheden gegevens om in bruikbare informatie, vaak gevisualiseerd in een duidelijk dashboard met doelen en KPI's (key performance indicators).  

Met deze informatie kan jij de juiste datagedreven beslissingen nemen. Business intelligence is pas echt waardevol als het je helpt de juiste beslissingen te nemen om de doelen van morgen te halen. 

 

 

Data gedreven werken & strategisch advies 

Design en KPI Advisory: BI-resultaten met impact ontwikkelen

Op het gebied van ontwerp en KPI Advisory speelt strategische begeleiding een cruciale rol bij het optimaliseren van doelen en het bereiken van impactvolle business intelligence resultaten. Zorgvuldige overwegingen en expertise zijn vereist bij het selecteren van de juiste KPI's, omdat deze dienen als kompas voor effectieve prestatiemeting. Advies over de integratie van externe gegevens en het gebruik van datascience methodologieën verbeteren de diepte en breedte van de impact van business intelligence. Een gebruiksvriendelijk dashboard vergemakkelijkt naadloze besluitvorming voor je organisatie. 

 

Onze aanpak voor succesvol datamanagement

  • Business doelstellingen en pijnpunten als startpunt voor het maximale resultaat met data

  • Ervaring met meerdere BI tools en technieken waardoor we techniek-onafhankelijk advies kunnen geven

  • Hybrid development voor een efficiënt development traject: de ideale mix tussen low-code en maatwerk datamodellen

  • 30 jaar ervaring met IT waardoor we een future-proof data-ecosysteem kunnen realiseren

  • Onze aanpak is bewezen succesvol, winnaar DIA (dutch interactive award): Business intelligence case Grolsch en TRIMM

Technisch advies en BI-tools

Navigeren door technologie voor BI-succes 

Technologische navigatie en BI-tools vereisen strategische begeleiding om een efficiënte implementatie en toekomstbestendige gegevensecosystemen te garanderen. Deskundig advies is essentieel bij het selecteren van geschikte BI-tools, zoals Tableau, Looker Studio en Power BI, waarbij factoren als schaalbaarheid, bruikbaarheid en compatibiliteit met de behoeften van de organisatie in overweging moeten worden genomen.

Een toekomstbestendig data-ecosysteem ontwikkelen

Door zorgvuldig advies te geven over BI-tools, gegevensopslag en technische roadmap, kunnen organisaties de weg vrijmaken voor een robuust en effectief gebruik van technologie in hun BI-activiteiten. 

Realisatie van datavisualisatie

Gegevens tot leven brengen  

De succesvolle realisatie van datavisualisatie omvat verschillende belangrijke stadia, te beginnen met de zorgvuldige voorbereiding van gegevens om de betrouwbaarheid van de visuele inzichten te garanderen. Het leggen van naadloze verbindingen met diverse gegevensbronnen is noodzakelijk voor het maken van een uitgebreid dashboard dat een holistisch beeld geeft van de onderliggende informatie. 

 

Betere besluitvorming door visualisatie

Door middel van een systematische aanpak met de belangrijkste componenten wordt een effectieve datavisualisatiestrategie gerealiseerd die besluitvormingsprocessen verbetert en een beter begrip van complexe datasets bevordert. 

 

Oplossingen op maat voor maximale impact

Met een klantgerichte aanpak maximaliseert TRIMM de resultaten door oplossingen op maat te maken voor specifieke uitdagingen en kansen, Dit wordt mogelijk gemaakt door onze uitgebreide ervaring met diverse BI-tools. Onze hybride ontwikkelingsaanpak zorgt voor een evenwicht tussen low-code oplossingen en op maat gemaakte datamodellen, waardoor efficiëntie gegarandeerd wordt zonder de flexibiliteit te verliezen. 

 

Bewezen expertise voor toekomstbestendige oplossingen

Business Intelligence meer dan alleen datavisualisatie, wij helpen bedrijven om hun stratetgieën en processen te optimaliseren door slim gebruik te maken van data. Met 30 jaar IT-expertise stellen we klanten in staat om een toekomstbestendig data-ecosysteem te bouwen dat is afgestemd op de technologische vooruitgang. 

Klaar om jouw datapotentieel te onthullen?

Wil je weten hoe je meer data driven kunt worden en hoe business intelligence je daarbij kan helpen? Vul dan hieronder je gegevens in. Een van onze business intelligence specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Je kunt contact opnemen met Arnold Maskat via onderstaand formulier, of via het volgende nummer +31 (0)53 4800 480

Alle velden met een * zijn verplicht.

contactImage