Magnolia CMS

TRIMM is certified Magnolia partner

TRIMM heeft al bijna 15 jaar ervaring met Magnolia. Als Certified Partner is up-to-date kennis en ervaring volop aanwezig, zodat volledige professionele ondersteuning door TRIMM kan worden geboden. Van implementatie tot onderhoud en hosting. Daarnaast biedt Magnolia wereldwijd support met vestigingen in Europa, USA en Azië.

Het marktaandeel van Magnolia CMS neemt nog steeds toe. Het platform wordt actief doorontwikkeld en de developers community is actief. Daarmee is Magnolia als CMS een veilige, toekomstvaste keuze. Daar zijn wij als Certified Partner zeker trots op! 

Magnolia CMS - een logische keuze

Magnolia CMS is een CMS dat gericht is op het accelereren van digitaal zaken doen. Het is een veel gebruikt en sterk groeiend platform, geschikt voor zowel eenvoudige sites als enterprise oplossingen. In tegenstelling tot suites zoals Adobe EM en Sitecore bewijst Magnolia CMS zich het beste in een best of breed landschap. Als centrale contenthub in een geïntegreerd landschap.

Kracht van Magnolia 

De kracht van het systeem zit in een goede content management basis gecombineerd met sterke integraties naar andere systemen, zodat er één user experience over alle (digitale) touchpoints gecreëerd kan worden. Hiermee wordt het digitaal zaken doen goed ondersteund; van makkelijk content online zetten en gepersonaliseerde experience, tot integraties met externe systemen zoals CRM, ERP en marketing/sales tooling.   

Magnolia heeft ons voorzien van een efficiënte oplossing waarin we het interne Product Information Management (PIM) systeem verbinden met onze website. Een oplossing die de onderhoudskosten omlaag heeft gebracht en de publicatietijd heeft versneld.

Herman Elenbaas, Product Information Manager Nexperia

Ook aan de slag met Magnolia?

Benieuwd welke projecten we ondertussen al hebben opgezet met Magnolia? Bekijk Nexperia, de My Technology Portal, de Grolsch portal en website of Heuver.

Alle velden met een * zijn verplicht.