Emerce 100

TRIMM een van de beste digital agencies van Nederland!

TRIMM is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen door de Emerce 100 tot een van de beste full-service digital agencies van Nederland, in de categorie digital agency full-service (groot). 

In de lijst van Emerce 100 staan de best presterende agencies in de e-business en marketingbranche die – onafhankelijk – beoordeeld worden. In 2017 werden we voor het eerst vernoemd, en behoorden daarmee tot de top van de beste full-service internetbureaus van Nederland. In 2018 en 2019 stonden we wederom in deze lijst, en ook in 2020 krijgen we deze prachtige erkenning. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Onafhankelijke beoordeling

Om tot de resultaten en uiteindelijke ranking te komen, worden bedrijven nauwkeurig onderzocht door het onderzoeksbureau Motivaction. Op basis van de meningen van onafhankelijke partijen en klanten wordt de lijst opgesteld. Op deze lijst hebben agencies geen enkele invloed. 

Alle digital craftsmen van TRIMM bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze vermelding mede mogelijk gemaakt hebben. Het is een prachtige erkenning van hard werken en het creëren van mooie digitale oplossingen voor onze klanten. Dankzij deze goede samenwerkingen hebben we ook dit jaar weer prachtige digitale toepassingen kunnen realiseren en succesvol kunnen maken. Digital is ons (vak)manschap! 

Als agency proberen we altijd het maximale uit digitalisering te halen. We creëren daarmee impact en groei voor onze klanten door hun business te veranderen met verrassende digitale marketing én innoverende oplossingen. We zijn trots én dankbaar dat we door onze klanten voor de 4e keer op rij tot de absolute top van Nederland worden gerekend!

Rogier Florijn, directeur TRIMM

Het maximale uit digitalisering halen

Naar aanleiding van de erkenning van Emerce 100 is de directie van TRIMM geïnterviewd. Jorens Thomassen, Marc Woesthuis en Rogier Florijn vertellen over Digital zelfservice en geïntegreerde marketingcampagnes. Nieuwsgierig naar hun verhaal? Lees er alles over in het interview van de Emerce 100.

De lijst van Emerce 100

Emerce is hét leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, wordt elk jaar een speciale uitgave uitgebracht, de Emerce 100. In deze uitgave worden alle bedrijven met een nominatie genoemd.

De nominaties worden op basis gedaan van de resultaten van Motivaction. Motivaction is een onderzoeksbureau dat kwalitatieve en kwantitatieve expertise combineert met kennis van organisaties en de omgeving waarin deze actief zijn. Emerce en Motivaction kijken met name naar het imago van agencies in Nederland onder beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business. De bureaus hebben geen enkele invloed op de lijst van Emerce 100. 

Wij zijn TRIMM

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 110 digitale specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken. We maken mooie, creatieve en goed ontworpen toepassingen als sites, shops en portals. Door de inzet van deze digitale middelen helpen we onze klanten in het behalen van hun doelen. Zodanig dat daar waarde wordt toegevoegd voor iedereen: digital is ons vak(manschap).

Laat van je horen!

We zijn nieuwsgierig hoe we jou kunnen helpen met jouw digitale uitdaging! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tot snel! 

Alle velden met een * zijn verplicht.