Emerce100

TRIMM wederom in Emerce100!

Ook dit jaar is TRIMM uitgeroepen door de Emerce100 tot een van de beste full-service internetbureaus van Nederland, in de categorie digital agency full service (groot). In de lijst van Emerce100 staan de beste prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche die – onafhankelijk – beoordeeld worden. In 2017 werden we voor het eerst vernoemd, en behoorden daarmee tot een van de beste full-service internetbureaus van Nederland.

Bedankt!

Alle digital craftsmen van TRIMM bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze vermelding mede mogelijk gemaakt hebben. Dankzij deze goede samenwerkingen hebben we ook dit jaar weer prachtige digitale toepassingen kunnen realiseren en succesvol kunnen maken. Digital is ons (vak)manschap! 

Dat we in 2018 wederom een hoge notering in de lijst van Emerce100 toebedeeld krijgen is heel speciaal. Het is een prachtige erkenning van hard werken en het creëren van mooie digitale oplossingen voor onze klanten.

Marc Woesthuis, Directeur

Over Emerce100

Emerce is hét leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen, wordt elk jaar een speciale uitgave uitgebracht, de Emerce100. In deze uitgave worden alle bedrijven met een nominatie genoemd.

Om tot de resultaten en uiteindelijke ranking te komen, worden bedrijven nauwkeurig onderzocht door het onderzoeksbureau Motivaction. Motivaction is een fullservice onderzoeksbureau dat kwalitatieve en kwantitatieve expertise combineert met kennis van organisaties en de omgeving waarin deze actief zijn. Emerce en Motivaction kijken met name naar het imago van agencies in Nederland onder beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Op basis van de meningen van onafhankelijke partijen en klanten wordt de lijst opgesteld. Op deze lijst hebben agencies geen enkele invloed. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.