Emerce100

TRIMM beste full service internetbureau volgens Emerce100

TRIMM heeft 5 sterren behaald in de Emerce100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. Met deze score staat TRIMM, samen met drie andere bureaus, op de eerste plek!

Emerce is het leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen brengen zij ieder jaar de Emerce100 uit. Daarvoor onderzoeken zij in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction het imago van agencies in Nederland onder beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

Dit is een hele mooie erkenning van vele jaren hard werken en het creëren van hele goede en mooie oplossingen voor onze klanten. We zullen deze verkiezing inzetten om onze klanten het komende jaar nog beter te bedienen.

Marc Woesthuis, Directeur

Alle digital craftsmen van TRIMM bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze eerste plaats mede mogelijk gemaakt hebben. Dankzij vele goede samenwerkingen hebben we ook dit jaar weer prachtige digitale toepassingen kunnen realiseren en succesvol kunnen maken.

Digital is ons (vak)manschap! 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.