Awards

Trots! Op nominaties en prijzen voor ons werk

We dingen regelmatig mee naar (inter)nationale awards op het gebied van marketing, digital en tech. Bekijk hieronder het overzicht van de gewonnen awards en nominaties van de afgelopen jaren!

DIA
AVA
DCA

Emerce 100

Emerce is het leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen brengen zij ieder jaar de Emerce 100 uit. Daarvoor onderzoeken zij in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction het imago van agencies in Nederland onder hun lezers en bezoekers van evenementen. 

TRIMM

2022 - TRIMM voor de zesde keer in de Emerce 100 

TRIMM is in de Emerce 100 voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste full-service digital agencies van Nederland, in de categorie digital agency full-serivce (groot).

TRIMM

2021 - TRIMM voor het vijfde jaar op rij in Emerce 100 

TRIMM is voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen door de Emerce 100 tot een van de beste full-service digital agencies van Nederland, in de categorie digital agency full-service (groot).

TRIMM

2020 - TRIMM wederom in Emerce 100 

TRIMM is door Emerce 100 voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot één van de beste fullservice digital agencies van Nederland!

TRIMM

2019 - TRIMM voor het derde jaar op rij in Emerce 100 

In 2019 ontvangen we wederom een erkenning de categorie full-service digital agency (groot), waarmee we tot de top van digital agencies in Nederland behoren!

TRIMM

2018 - TRIMM wederom in Emerce 100 

Ook in 2018 staat TRIMM wederom in de lijst van Emerce 100, en is daarmee een van de beste full-service internetbureaus van Nederland, in de categorie digital agency full service (groot).

TRIMM

2017 - Beste full-service internetbureau van Nederland

In 2017 heeft TRIMM een eerste plek behaald in de Emerce 100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. TRIMM ontving 5 sterren en behoort hiermee tot de beste full-service internetbureaus van Nederland.

dca winner logo digital communication awards png

Digital Communication Awards

De Digital Communication Awards (DCA's) worden jaarlijks uitgereikt aan bijzondere projecten, campagnes en innovaties op het gebied van online communicatie. Sinds 2011 wordt de awardshow gehost door de Quadriga University of Applied Scienes

Philips Lighting OEM MyTechnology Portal

2017 - Winnaar in de categorie Best Content Platform

Samen met Philips Lighting won TRIMM in 2017 met het MyTechnology Portal de DCA voor het beste content platform. Het MyTechonology Portal is een digitale omgeving waarin Philips Lighting OEM in nauw contact staat met haar klanten. In deze portal kunnen klanten inspiratie opdoen, leren, up-to-date blijven van de laatste innovaties en communiceren met hun accountmanager. 

marcom gold logo


MarCom Awards

De MarCom Awards worden ieder jaar uitgereikt aan marketing- en communicatieprofessionals die opvallen met bijzondere creatieve prestaties. Aan de competitie, wereldwijd de grootste, doen 6500 deelnemers uit 17 verschillende landen mee.

Geoptimaliseerd platform voor One For All

2019 - Winnaar Golden MarCom Award in de categorie business to consumer

Het geoptimaliseerde platform van One For All ontvangt in oktober 2019 een internationale MarCom Gold Award! Het platform is na uitvoerig gebruikersonderzoek volledig afgestemd op de eindgebruiker van One For All: de consument. TRIMM heeft het platform op technisch gebied geüpgraded door nieuwe componenten aan het Drupal CMS toe te voegen, waardoor het platform onder meer een commercieel doel en een meertalige functie heeft gekregen. 

Kornuit, made of moments

2018 - Winnaar Golden MarCom Award in de categorie business to consumer

De nieuwe website van Kornuit ontvangt in oktober 2018 een internationale Golden MarCom Award. Het platform geeft Kornuit de optimale ondersteuning om de gewenste doelgroep te bereiken. De kenmerkende functionaliteiten zijn het mobile-first design en horizontal-swipe die leiden tot een responsive website. De nieuwe Kornuit website is geen traditionele website, het is ingericht op de wensen en behoeften van de nieuwe generatie bierdrinkers: de urban youngsters. 

De digitale trailer configurator van Broshuis

2018 - Winnaar Golden MarCom Award in de categorie business to business

De trailer configurator van Broshuis heeft een internationale Golden MarCom Award gewonnen. De trailer configurator geeft de gebruiker alle flexibility in het samenstellen van een trailer naar wens. In combinatie met een marketing automation tool krijgt Broshuis waardevolle inzichten over de klant en de markt.

Online schoonmaakplatform iemand.nl

2017 - Winnaar Golden MarCom Award in de categorie business to consumer

Het online schoonmaakplatform iemand.nl heeft in 2017 een internationale MarCom Gold in de wacht gesleept. Op dit platform worden vraag en aanbod voor schoonmaak thuis aan elkaar gelinkt. Alles verloopt via het platform: van boekingen tot inschrijvingen en van betaling tot communicatie tussen klanten en professionals. Dankzij de interactieve website en app, lukt het iemand.nl om schoonmaakhulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. Hiermee voorziet iemand.nl in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. 

Philips My Technology Portal

2014 - Winnaar Golden MarComAward in de categorie portals

De Philips ‘My Technology Portal’ heeft in 2014 de prestigieuze internationale Golden MarCom Award 2014 voor portals gewonnen. De My Technology Portal is een dashboard waarin een veelvoud aan functionaliteit wordt geboden via zogenaamde widgets. De klant kan via de portal 24 uur per dag, zeven dagen per week samples aanvragen, zien welke productlanceringen op de planning staan en de mogelijkheid om direct orders plaatsen in het ordersysteem. 

dia logo

 

Dutch Interactive Awards

Dutch Interactive Awards (DIA) is dé awardshow voor de interactieve branch. Jaarlijks worden er 12 awards uitgereikt op het gebied van e-commerce, online communicatie en marketing. 

Mitsubishi Chemical Group: Totale business transformatie vanuit de customer journey

2022 – Winnaar in categorie B2B Commerce

In 2022 won TRIMM een gouden DIA met MCG voor de totale business transformatie. Door klantbeleving op één te zetten heeft MCG een beslissende voorsprong in een traditionele markt.

Xsens MotionCloud: Innovative motion data specialist platform

2021 - Winnaar in de categorie Disrupter

In 2021 won TRIMM een zilveren Dutch Interactive Award met de Xsens Motioncloud. Een alles-in-één motion capture-service voor super krachtige gegevensverwerking, rapportage en samenwerking.

Grolsch Horeca Platform

2020 - Winnaar in de categorie Digital Transformation

In 2020 won TRIMM een gouden Dutch Interactive Award met de Grolsch Horeca Portal. Een innovatief, online platform die de horecaondernemers van Grolsch ondersteunt met selfcare, data en de daarbij behorende data-analyses.

Ziggo

2016 - Winnaar in de categorie B2B

Op 26 mei 2016 won TRIMM met de Online Beheertool Hosted Bellen een zilveren DIA award in de categorie B2B. Hosted bellen is op bedrijven gerichte dienst waarbij de telefooncentrale wordt vervangen door een virtuele telefooncentrale. Voor het beheer daarvan heeft TRIMM een gebruiksvriendelijke selfcare-omgeving ontwikkeld, die op eenvoudige wijze voor meerdere verschillende brands van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, gebruikt kan worden. De jury gaf aan dat het knap was dat de tool in staat was om een multibrand- en contrystrategie door te voeren bij klanten.

Philips LED Savings Calculator

2016 - nominatie in de categorie Activiation

In 2016 was TRIMM ook voor een Dutch Interactive Award genomineerd met de LED Savings Calculator voor Philips in de categorie 'Activiation'. De Philips LED Savings Calculator helpt consumenten van over de hele wereld om hun besparing te berekenen als ze over zouden stappen op LED lampen. Daarnaast zijn gebruikers in staat direct over te gaan op het kopen van de LED producten die deze besparing mogelijk maken. Helaas viel deze case niet in de prijzen. 

NXP en Philips Lighting

2015 - Nominaties in de categorieën B2B en Professional Services

TRIMM sleepte in 2015 twee DIA nominaties in de wacht. Met de case voor het NXP video platform dingde TRIMM mee naar de hoofdprijs in de categorie B2B & Professional Services. De tweede nominatie viel in de categorie Corporate en is toegewezen aan de Philips Lighting Redesign case. Helaas vielen beide nominaties niet in de prijzen. 

Victron Energy

2014 - Winnaar in de categorie B2B

In 2014 wonnen wij een Dutch Interactive Award in de categorie B2B met de Victron Energy case. Voor VRM (Victron Remote Management) was Victron Energy op zoek naar een partij die kon helpen om in hoog tempo en met hoge kwaliteit de nieuwe applicatie te lanceren. Deze  applicatie maakt het mogelijk om snel en gebruiksvriendelijk de actuele status van een installatie uit te lezen of een configuratie te wijzigen. Dit zorgt ervoor, dat door gebruik van dit online platform, beheerders van elektrische installaties snel en efficiënt hun werk kunnen doen. 

Couverts

2012 - Nominatie in de categorie Online Services

Ons werk voor Couverts was in 2012 een nominatie waard voor de Dutch Interactive Awards. Couverts.nl is een unieke site waarop restaurants online worden aangeboden met de mogelijkheid direct te reserveren op basis van persoonlijke wensen. De opdracht voor TRIMM: zorg ervoor dat bezoekers van de site kunnen zoeken op een bepaalde stad, een bepaalde periode en een bepaald aantal personen en vervolgens rechtstreeks hun reservering kunnen plaatsen bij het betreffende restaurant. 

Bolletje

2011 - Nominatie in de categorie Brandsite

In 2011 werden we genomineerd met de Bolletje case. Bolletje gaf TRIMM de opdracht  een nieuw bolletje.nl webplatform te ontwikkelen. Het doel was aansluiting te creëren op een geïntegreerde aanpak van print, TV en Web. Online diende een plek gecreëerd te worden waar Bolletje als merk en haar producten maximaal herkenbaar zijn.

awa awards platinum


AVA Awards

De AVA Digital Awards is een internationale competitie om creatieve professionals op het gebied van concept, art-direction, design en mediaproductie te onderscheiden. Voorwaarde is dat het werk onderdeel is van de evolutie op het gebied van digitale communicatie.

Solar Team Eindhoven

2017 - Twee awards in de categorieën "Cinematography" en "Documentary" 

Met de documentaire 'World Solar Challenge: Reinventing the future" wonnen we twee AVA Digital Awards. We sleepten een platinum award in de categorie ‘Cinematography’ en een gouden award in de categorie ‘Documentary’ in de wacht. Iets om trots op te zijn! 

NXP Semiconductors

2015 - Twee awards in de categorieën 'video voor het web/bedrijfsoverzicht' en 'video productie/corporate image'

In 2015 zijn we maar liefst twee keer in de prijzen gevallen bij de internationale AVA Digital Awards van 2015. Eén keer in de categorie  ‘video voor het web/ bedrijfsoverzicht’ en één keer in de categorie ‘video productie/ corporate image’. In beide categorieën won TRIMM met het ‘Secure Connections for a Smarter World’ videoproject voor klant NXP Semiconductors.