Maakindustrie

Maakindustrie

De maakindustrie: de creatie of productie van goederen met behulp van apparatuur, arbeid, machines, gereedschappen en chemische of biologische verwerking of formulering. De maakindustrie blijft worstelen met talentuitdagingen die het groeimomentum van de industrie beperken. Toeleveringsketenproblemen, waaronder sourcing-knelpunten, wereldwijde logistieke achterstanden, kostendruk en cyberaanvallen, blijven kritieke uitdagingen. TRIMM helpt haar klanten bij deze vraagstukken door de juiste kennis en ervaring..

Wat hebben we gedaan binnen de maakindustrie?

Wij als TRIMM ondersteunen al decennia klanten binnen deze industrie lang op verschillende manieren. Bij TRIMM zijn we praktisch, nuchter en niet van te veel poespas. Naast de eerder genoemde eigenschappen kennen we ons vakgebied en hebben we visie en zijn we niet bang om deze met onze klanten te delen. Deze eigenschappen lijken perfect aan te sluiten bij deze industrie.

De ondersteuning die we aan onze klanten bieden varieert van bedrijfsconsultancy tot ontwerp en ontwikkeling van CPQ (Configure, price, quote) tooling tot het integreren van online oplossingen in de kernbedrijfsprocessen. Dit soort tooling helpt zowel marketing als sales om samen te werken en succes te behalen.

Platforms en traffic driving

Het creëren van de platforms is één ding, maar we helpen ook klanten binnen deze industrie met gegevensoplossingen die inzichten geven die leiden tot nieuwe stappen die moeten worden genomen. Onze digitale marketingafdeling ondersteunt bedrijven bij het opzetten van de juiste campagnes om bekendheid te creëren, te werken aan de thought leadership van onze klant en verkeer naar de juiste pagina's te sturen en websitebezoekers te converteren.

Wil je meer weten, kijk dan hieronder of neem contact met ons op en ervaar of we ook bij jouw bedrijf passen.