High Tech

High Tech

De high tech industrie omvat een breed scala aan sectoren, waaronder de semiconductor industrie, de software-industrie en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Deze sectoren leveren veel van de bouwstenen van andere sectoren en dragen bij de uitdagingen die er liggen voor bijvoorbeeld klimaat en digitalisering.

Meer dan 30 jaar ervaring

TRIMM werkt al meer dan 30 jaar voor bedrijven in deze industrie. Dit maakt dat wij weten hoe een engineer denkt die bijvoorbeeld overweegt om een product, dat onze klant produceert, te gebruiken. Wij begrijpen hoe supply chains in deze branche vormgegeven zijn en zijn bekend met resellers en distributiemodellen die gehanteerd worden.

Wij spreken jullie taal

Onze klanten zijn onder andere actief in de semiconductor / microcontroller industrie, RF Power industrie, LED lighting en motion capture. Onze jarenlange ervaring maken dat als onze klanten bijvoorbeeld praten over OEM, spectrometers, MOSFETS, GaN of Mocap wij niet met onze ogen staan te knipperen maar weten wat deze termen inhouden. Kennis en ervaring in deze sector maken dat wij snel(ler) kunnen schakelen en dieper in kunnen gaan op uw business challenges dan wanneer wij deze sector kennis niet hadden. Voor sommige van onze klanten uit de high tech werken wij al 30 jaar.

Globale mindset

Naast het feit dat wij op de inhouds-as direct mee kunnen denken met onze klanten begrijpen wij ook hoe processen verlopen binnen grote multi nationale organisaties. Net als onze klanten heeft TRIMM een global mindset en zijn wij in staat projecten vanuit een multi nationale bril te bekijken. Wij zijn bekend met de uitdagingen en context binnen deze industrie en maken dat wij een business partner zijn die jou verder brengt.

Hier onder vind je voorbeelden van klanten en binnen deze sector .