Digital marketing

Digital marketing

Richting en focus zijn onmisbaar bij het ontwikkelen van een digitale strategie. Hiermee bereik je de juiste doelgroep en genereer je de juiste leads. Onze digital marketing specialisten zijn zeer ervaren in het realiseren van alle online- en interactieve marketingdoelstellingen.

Het beste advies voor je digitale strategie

Onze focus ligt op het ontwikkelen, optimaliseren én versnellen van digital marketing strategieën- en online campagnes. We zorgen ervoor dat jouw merk, product of online platform onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep, via het juiste kanaal. 

Daarbij zit data verweven in onze aanpak. Een data-gedreven aanpak om klantsegmenten te bepalen tot aan het meetbaar maken van de volledige customer journey! Data does it al!  

Onze expertises

Bereik je prospect via de juiste kanalen

Op het gebied van marketing automation en e-mail marketing zijn wij gecertificeerd voor verschillende platformen. Onze specialisten zijn getraind om marketing automation op de juiste manier in te zetten, met gepersonaliseerde content en volledig geautomatiseerde flows. Platformen zoals Salesforce Pardot en Hubspot (Marketing & Sales Hub) worden door TRIMM ingericht en ingezet bij onze klanten. Wij werken platform onafhankelijk en kunnen bij de klant reeds aanwezig platformen gebruiken. Dit stelt ons in staat om snel resultaten te boeken met de bestaande marketing tech stack. Hierbij gebruiken wij vaak effectieve video content die wij in-house produceren. Ook kunnen wij voor u de buyer journey in kaart brengen om de marketing automation goed aan te laten sluiten bij de klantreis. Alles om het salesproces te verbeteren en versnellen.

Privacy van je eindgebruiker

Het is je vast niet ontgaan: sinds mei 2018 is de GDPR/AVG wetgeving van kracht voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verzamelen van Europese burgers. Onze specialisten kennen deze vereisten en kunnen zorgen voor een correcte implementatie van de GDPR wetgeving.

Aan de slag met je digitale strategie!

Op de juiste manier kan digital marketing direct én indirect bijdragen aan jouw salesprocessen. Wij denken na over de mogelijkheden voor jouw campagne en kunnen deze van A tot Z voor je uitvoeren. Daarbij zijn wij niet bang om out-of-the-box oplossingen aan te bieden én te realiseren. Of wil je meer weten over het verschil tussen e-mail marketing en marketing automation?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van digital marketing? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Alle velden met een * zijn verplicht.

Website shown on cellphone