Employee writing down a brainstorm idea

Content Creation

Aan wie richt je jouw boodschap? En breng je slechts een boodschap over, of heb je een verhaal te vertellen? Welke type content past bij je doelgroep? En heb je dat aan ze gevraagd?

Dit is slechts een greep uit de vragen die wij stellen wanneer we onderzoeken op welke manier digitale content relevant kan zijn voor klanten en potentiële klanten. De manier waarop content wordt gecommuniceerd is belangrijk, maar relevantie van content is de sleutel tot succes.

Bij TRIMM hebben we een team van storytelling experts en schrijvers dat altijd op zoek is naar het juiste verhaal. We creëren web teksten, video scripts, explainimations, infographics, cartoons en foto’s die perfect aansluiten bij de buyer journey van uw doelgroep. 

Wil jij meer weten over content marketing, dan is deze blog interessant voor jou. Lees je liever iets over ijzersterke content, dan hebben we deze blog voor je. 

Meer weten?

Meer weten over content creation? Neem contact op met Rogier Florijn of bel naar 053-4800 480. Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen.