Branding, concept & Design

Branding, concept & design

Om een succesvol online concept te creëren, is goed onderzoek naar het gedrag van je gebruiker op de site, shop of app van groot belang. TRIMM is dé partner om erachter te komen wie jouw bezoeker is en wat hem beweegt. We stellen vragen aan gebruikerspanels en doen interviews binnen de doelgroep om praktische kennis op te doen binnen jouw markt en werkveld.

De resultaten worden beschreven in zogenaamde customer journeys. Hierin worden handelingen en interactiemomenten gekoppeld aan stukjes beleving en daarnaast worden deze in kaart gebracht. Dit vormt, in combinatie met een overzichtelijke informatiestructuur, de basis voor het uiteindelijke UX design.

Vervolgens gebruiken we design om die handelingen en interactiemomenten te sturen. User experience design is hierbij een van de belangrijkste tools om de customer journey goed te laten verlopen. Het is de kunst om een design zo te maken dat je de gebruiker helpt, stuurt en op die manier een bezoek aan jouw site tot een prettige beleving maakt. Zo kan een designer ervoor zorgen dat een normaal gesproken vervelende taak, zoals het invullen van een lang formulier, toch een feestje wordt.

Je site, app, of shop moet er minstens net zo strak uit zien als dat hij technisch goed functioneert. De mensen bij TRIMM noemen zichzelf niet voor niks digital craftsmen. Een goede vormgeving zorgt voor een mooie beleving, en dat vinden we belangrijk. Wat precies mooi is, zoeken wij voor jou uit. Niets is mooi zonder reden. Als wij iets maken, dan leggen we ook uit waarom het mooi is en welke snaren het raakt bij de gebruiker: jouw klant.

Dat vorm niet op zichzelf staat is duidelijk. Het merk en haar identiteit zijn hierbij uitgangspunt. TRIMM werkt hiervoor samen met haar zusterbedrijf Skybox. Hierbij ligt de focus op brand & design en kan een merk hergepositioneerd worden en een identiteit opnieuw worden ontwikkeld.

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je hulp nodig met het opzetten van een digitaal concept of design? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! 

Alle velden met een * zijn verplicht.

Brainstorm session and writing it down