Signify

Signify Easy Design-In tool: Makkelijk en snel professionele LED-verlichtingssystemen zoeken & samenstellen

Signify is wereldleider in verlichtingssystemen voor professionals, consumenten en de Internet of Things in lichtsystemen. Een van de groeifactoren voor hun OEM (Original Equipment Manufacturer) segment is dat ze één van de makkelijkste bedrijven zijn om mee samen te werken door middel van hun (digitale) services. Een voorbeeld van één van deze services is de Easy Design-In tool die OEMs de mogelijkheid geeft het verlichtingssysteem naar eigen wens samen te stellen. Deze tool wordt door veel OEMs gebruikt in de engineering-, productie- en inkoopafdelingen.

TRIMM is samenwerkingspartner van Signify op het gebied van de ontwikkeling van marketing en sales tools. Om de groei van het OEM-segment voort te zetten daagde Signify TRIMM uit om de Easy Design-In tool verder te verbeteren.

Specificaties

De rol van TRIMM omvatte onder andere het aansturen van de productvisie en architectuur in een complex digitaal landschap, het ontwikkelen en lanceren van de tool op een veilige en schaalbare manier, en het verstrekken van gebruikersinzichten om de tool verder te activeren.

Het resultaat

De Easy-Design-In tool:

  • Biedt wereldwijd toegang tot het regionaal actieve portfolio, met vermelding van de levenscyclusstatus, gerangschikt volgens toegewezen familie en toepassing.
  • Simuleert de prestaties van de LED-lichtbron, de voeding en de armatuur onder operationele omstandigheden en toont gevalideerde resultaten die door hun garantie worden ondersteund.
  • Maakt cross-selling mogelijk door het opnemen van add-on producten (sensoren, noodcomponenten).

De nieuwe en verbeterde Easy Design-In tool overtreft de eerste versie en heeft verschillende nieuwe features om de gebruiker op weg te helpen. Eén van deze features is de Guide Me Wizard die de gebruiker helpt door de juiste elementen te selecteren op basis van het gebruikersprofiel. Met de nieuwe tool kunnen gebruikers ook het werkgebied aanpassen naar hun eigen behoeften en deze presets opslaan in hun cloudaccount.

De samenwerking tussen Signify en TRIMM kan vergeleken worden met het besturen van een vliegtuig. De Signify Product Owner (PO) was duidelijk de ''piloot'', en bepaalde de richting en bestemming die van belang was voor de gebruikers. De keuzes die gemaakt werden door de PO werden vaak aangedreven door monitoring en inzichten van het UX- en technisch team, de ''flight engineers''. In afstemming met de TRIMM PO, de "copiloot", is rekening gehouden met adviezen om samen de vliegroute aan te passen. Deze aanpak leidde tot een soepele vlucht, zijnde de ontwikkeling en release van de verbeterde Easy Design-In tool.

Soortgelijke uitdaging? Plan een verkenningsgesprek.

Je kunt contact opnemen met Janinka Feenstra via onderstaand formulier, of via het volgende nummer 053 4800480

Alle velden met een * zijn verplicht.

contactImage