Uniek Magnolia Event: DX Day Amsterdam

DX day header

Uniek Magnolia event: DX Day Amsterdam

Deelnemen aan een exclusief Magnolia inspiratie- en netwerkevenement? Lees snel verder en geef je op!

Op donderdag 11 mei organiseert TRIMM een Magnolia event: DX Day Amsterdam. Dit doen we in samenwerking met Magnolia en bureaus Info.nl, Commercetools en Tricode. DX Day Amsterdam is een inspiratie- en netwerkevenement voor IT, marketing en e-commerce experts. We laten zien hoe we met Magnolia CMS invulling geven aan innovatieve digitale ervaringen. Doel van de dag is om bestaande gebruikers nieuwe inzichten te geven en potentiele gebruikers de kracht van het systeem te laten zien.

Op de DX Day zal TRIMM een presentatie geven over hoe Magnolia geïntegreerd kan worden met andere systemen zoals marketing automation en ERP. Deze presentatie zal worden gegeven door Magnolia developer Jordie Diepeveen en Joeri Constandse van ons sales team. Tussen de presentaties door zal er gelegenheid zijn om met andere gebruikers te praten over de inzet van het platform.

TRIMM heeft al meer dan 10 jaar ervaring met Magnolia. Als Certified Partner is up-to-date kennis en ervaring volop aanwezig, zodat volledige professionele ondersteuning door TRIMM kan worden geboden, van implementatie tot aan onderhoud en hosting. We vinden het daarom super tof dat we tijdens de DX Day kunnen bijdragen aan het delen van Magnolia kennis, zodat we allemaal van elkaar kunnen leren.

Snel registreren kan via deze link: https://dx.magnolia-cms.com/2017/amsterdam.html. Vergeet daarbij niet de TRIMM registratie code: trimm-DXDM17!

Gepubliceerd op: 3 mei 2017