TRIMM schoolt marketingdocenten bij

Pile of books

TRIMM schoolt marketingdocenten bij

Sinds begin 2016 ondersteunen Twentse marketingbureaus de marketingopleidingen van Saxion Hogescholen. Om de nieuwe studieroute Online Marketing meer te laten aansluiten op de praktijk scholen zes Twentse marketingbureaus de docenten van het Saxion bij door middel van interactieve workshops. TRIMM is, naast Limesquare, Team Nijhuis, Gladior, Adwise en GreenOrange, één van de bureaus die deze workshops verzorgt. 

Joeri Constandse, coördinator van leerbedrijf PiT binnen TRIMM, is erg blij met dit initiatief. “We vinden talentontwikkeling belangrijk en willen het niveau van de opleiding omhoog brengen. De studenten zijn onze toekomstige medewerkers én klanten.”

Inmiddels heeft Joeri de eerste sessie namens TRIMM afgerond. Samen met Judith Damveld, consultant bij TRIMM, verzorgde hij een presentatie over marketing automation. “We willen vooral graag overbrengen hoe wij het proces inrichten en hoe wij op de hoogte blijven. De wereld gaat zo snel, dat informatie al snel verouderd is.” vervolgt Joeri. 

Bij de eerste sessies wordt ook input verwacht van de docenten. “Voorafgaand aan de bijeenkomst verdiepen zij zich in het onderwerp, waarna één docent een kwartier het onderwerp introduceert. Het bureau gaat vervolgens dieper in op de materie.”

In de tweede sessie gaat TRIMM in op de scrum en kanban methodes. We zullen aan de hand van een klantcase vertellen hoe wij aan online oplossingen werken. 

Hugo Blokhuis, één van de docenten bij de academie Marketing & International Management, vindt het een goed initiatief: “Geweldig dat Twentse bureaus ons van de actualiteit op de hoogte houden, mooi dat concurrenten ook samen willen werken en helemaal mooi dat zoveel oud MIM studenten actief zijn bij die bureaus.”

Ook Jan de Wilde sluit als docent aan bij de sessie: “De ervaring is dat het erg zinvol is om op deze manier kennis te maken met de combinatie kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven.”  

TRIMM schoolt marketingdocenten Saxion bij
Gepubliceerd op: 7 april 2016
Auteur: Geen