Podiumplek voor Solar Team Twente

header trimm impression of working environment working in a team

Podiumplek voor Solar Team Twente

Solar Team Twente is als tweede gefinisht tijdens de World Solar Challenge in Australië. Het Enschedese team wist voor de eerste keer een tweede plaats te behalen.

Het Solar Team Twente werd voor het derde jaar op rij gesteund door TRIMM bij het opzetten van hun online activiteiten. We zorgden samen met het team voor, tijdens en na de race voor alle online communicatie en de website.

We hielpen het team met de online verbinding met partners en sponsoren. We dachten mee in innovatieve oplossingen rondom digital marketing, hebben de website ontwikkeld, marketing automation ingericht en zijn sparringpartner voor het team.

Zo hebben we dit jaar op basis van de data van de vorige site de doelmatigheid van de site aanzienlijk verhoogd. De site kent drie fases: de fase voor het event, tijdens het event en na het event. In deze drie fases bestaan verschillende informatiebehoeften bij de bezoekers en daar hebben we in het nieuwe ontwerp rekening mee gehouden. Lees hier meer over de website.

Vooraanstaande technologie, co-creatie en innovatie zorgen ervoor dat veel bedrijven achter het ambitieuze team staan. Rogier Florijn, één van de directeuren van TRIMM, noemt het team de Formule 1 op het gebied van automotive. “Het team is gedreven, durft grenzen op te zoeken en nieuwe dingen te proberen. Het is fantastisch om te zien hoe studenten op zo’n jonge leeftijd weten te inspireren, dat steunen wij graag. Bovendien voelen wij ons nauw verbonden met het high tech element, wat in veel projecten voor onze B2B klanten terugkomt.”

Gepubliceerd op: 24 oktober 2015
Auteur: Geen