Internet of Things: Inzicht en Invloed

Internet of Things: Inzicht en Invloed

“Niet iedereen heeft in de gaten dat het gebeurt op dit moment en dat het van wezenlijke impact zal zijn op de gehele samenleving, niet alleen maar voor IT-bedrijven.”

Zo begint Michiel zijn verhaal over het Internet of Things. Michiel is product-owner bij TRIMM en laat in deze video zijn visie op het Internet of Things zien.

Michiel stelt in de video dat het Internet of Things geen doel op zich moet zijn, maar een middel om een doel te bereiken. Hoe kun je er door middel van het Internet of Things voor zorgen dat je als bedrijf flexibeler wordt, de kosten omlaag brengt en efficiënter gaat werken? Ook gaat Michiel in op uitdagingen waar bedrijven tegenaan lopen. Bedrijven moeten zich namelijk bijvoorbeeld realiseren dat klanten veel dieper in processen zullen meekijken en er veel meer moet worden samengewerkt met klanten.

De kernwoorden van de presentatie zijn inzicht en invloed. Het hele Internet of Things fenomeen begint eigenlijk met het verkrijgen van inzicht. Deze nieuwe inzichten kunnen leiden tot het uitoefenen van invloed.

Nieuwsgierig? Bekijk dan hieronder de gehele video van Michiel over Internet of Things. Weinig tijd? In de header vind je de verkorte versie.

Meer weten over Internet of Things? Neem vooral contact op met Michiel Verheij via michiel.verheij@trimm.nl!  

Gepubliceerd op: 5 juli 2016