Live uitzending 20e editie Singelloop via Facebook

Singelloop 2016

Live uitzending 20e editie Singelloop via Facebook

Aanstaande zondag 10 september is het zover: de Singelloop Enschede viert haar 20 jarig jubileum. TRIMM zorgt er dit jaar voor dat een van de grootste hardloopevenementen van Oost-Nederland live te volgen is via de Facebookpagina van de Singelloop. Toeschouwers die de deelnemers op de singels aanmoedigen, kunnen vervolgens de lopers via Facebook zien finishen in het Volkspark.

Ook is TRIMM een van de 52 bedrijven die meedoet aan de Eshuis Accountants Bedrijvenloop. Zo laten bedrijven zich van hun sportieve kant zien en steunen ze de Enschedese stichting Join4Energy, het goede doel dat aan de Singelloop gekoppeld is. De netto-opbrengst van de bedrijvenloop gaat naar de stichting, die zich voor de strijd tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen inzet.

TRIMM’ers Timo, Marieke, Janinka, Carolien, Jeroen, Wendy, Tom, Gerard, Niels, Danny, Emie, Laura, Roxanne, Paul, Christian en Gert-Jan: heel veel succes zondag! Wil je ze aanmoedigen, ze zijn te herkennen aan hun blauwe TRIMM shirtjes! 

http://www.singelloop-enschede.nl/

Gepubliceerd op: 6 september 2017