"Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen"

Andra TRIMM

"Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen"

Ooit al eens afgevraagd hoe het is om te werken bij TRIMM? De komende tijd zal er een reeks interviews volgen waarin TRIMM'ers vertellen over hun ervaringen. Vandaag is Andra Nijman aan de beurt! 

Wat is je functie binnen TRIMM?

Ik werk bij de servicedesk van TRIMM. Bij de servicedesk komen klanten van TRIMM terecht die een vraag of verzoek hebben die wij vervolgens behandelen. Waar mogelijk lossen we tickets zelf op en zo niet zetten we deze door naar andere medewerkers binnen TRIMM.  Naast mijn servicedesk werkzaamheden verricht ik ook content werkzaamheden voor onder andere Philips.  

Wat zijn de leuke kanten aan je baan?

Ik vind de afwisseling van het werk heel leuk. Ik doe veel verschillende dingen: ik ben bezig met administratie, facturatie, rapportages, content-beheer, klantencontact en ga zo maar door. Het werk is heel divers. Ook heb ik ontzettend leuke collega’s, ik denk dat ik nog nooit bij een bedrijf met zulke gezellige collega’s heb gewerkt. Wat ik ook heel fijn vind aan werken bij TRIMM is dat iedereen de vrijheid krijgt om zichzelf te zijn, je hoeft niet aan een bepaalde norm te voldoen.

Wat onderscheidt TRIMM van andere werkgevers?

Ik vind ten eerste de openheid echt een onderscheidende factor. Cijfers van teams en TRIMM zelf worden bijvoorbeeld gewoon gedeeld, iets wat ik op deze manier niet eerder heb gezien. Ik vind het fijn om te weten wanneer het goed gaat en wanneer het niet goed gaat met TRIMM. Mensen voelen zich zo ook meer verbonden met het bedrijf. Wat ik verder onderscheidend vind is dat er altijd ruimte is voor gekkigheid. Mensen werken hard wanneer het nodig is maar als er tijd is breekt het soms echt los. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen door het pand, de kogels vliegen je om de oren!

Wat zijn je leukste herinneringen aan je tijd bij TRIMM tot nu toe?

Ook al werk ik nog niet heel lang bij TRIMM, er zijn zeker al een aantal dingen die eruit springen! Zo was het Oktoberfest voor mij zeker een hoogtepunt. De helft van de mensen was verkleed in lederhose of dirndl en iedereen was gezellig met elkaar bier aan het drinken. Ook vond ik het kerstdiner erg leuk. Iedereen zag er netjes uit en alles was tot in de puntjes geregeld. Er stond zelfs een ijscokar in het pand!  Maar alledaagse dingen zoals de gezelligheid met mijn collega’s zijn ook zeker hoogtepunten van mijn tijd bij TRIMM.

Wat zou je nog willen bereiken?

Voor mij is dat ten eerste het leren van code, ik zou meer programmeertaal willen beheersen. Als ik daar meer achtergrondkennis over heb, begrijp ik tickets die hierover gaan ook beter. Daar krijg ik binnen TRIMM ook zeker de ruimte voor. Verder zou ik ook meer grafische dingen willen doen, ik wil graag multi-inzetbaar zijn. Ook zit ik sinds kort bij de personeelsvereniging van TRIMM: Connect. Ik vind het namelijk ook heel leuk om dingen te organiseren.

Kan je wat meer vertellen over Connect?

Connect is de personeelsvereniging van TRIMM. Met Connect organiseren we regelmatig activiteiten om verbinding tussen TRIMM’ers te creëren. Bij TRIMM werk je veelal samen met je team, maar het is ook leuk om andere mensen naast je teamgenoten te leren kennen. De activiteiten van Connect dragen daar zeker aan bij. Ons doel is om naast de vrijdagmiddag borrel elke twee maanden een activiteit neer te zetten. De zomer BBQ en het kerstdiner zijn activiteiten die elk jaar terugkomen. Andere activiteiten die we hebben georganiseerd zijn bijvoorbeeld een uitje naar Mysteryland, de Oktoberfestborrel, een pokertoernooi en verschillende sportactiviteiten als een badmintontoernooi en een softbaltoernooi.

Meer weten over werken bij TRIMM? Lees ook de interviews met Tom en Timo of bekijk de video met Fleur

www.werkenbijtrimm.nl

Gepubliceerd op: 30 juni 2016