TriMM Thunderbirds bij TTT bedrijventoernooi

Op zondag 13 juni deed TriMM met maar liefst twee teams mee aan het 12de softbal bedrijventoernooi van honk- en softbalclub Tex Town Tigers. GriDD stuurde twee afgevaardigden en voor de aanmoediging hadden we drie enthousiaste cheerleaders tot onze beschikking. Om onze opponenten nog meer te imponeren, droegen we een door één van onze getalenteerde vormgevers speciaal voor de gelegenheid ontworpen t-shirt.

1

We genoten twee overwinningen, maar helaas moesten enkele spelers afhaken in verband met opgelopen blessures. De laatste wedstrijd van het gezelligheidsteam werd dan ook met een samenraapsel van supporters en aanwezige kinderen gespeeld. Niemand die het verschil merkte, het enthousiasme was even groot!

2

’s Avonds lanceerden we de nieuwe Tex Town Tigers website vanuit de kantine, wat een groter succes was dan onze eindstand. Deze website is in nauwe samenwerking met de Tex Town Tigers totstandgekomen. Het ontwerp werd aangeleverd, maar de bouw heeft TriMM volledig voor haar rekening genomen. De reacties op de nieuwe site waren zeer positief. De Tex Town Tigers mogen dan ook zeer tevreden zijn met het eindresultaat.

3

4

Het was een enorm leuke ervaring en volgend jaar doen we zeker weer mee! Gelukkig hebben we de foto’s en de shirts nog…

Reageer:

*